Jorski 1 #1 Публикувано 30 Октомври, 2008 Здравейте колеги,Бях си сложил темичка в технически въпроси, но ме преместиха в пазар и обяви. Пише интересни неща.Та, продавам горните предни носачи за Сивик 96, 1,4is. Втора употреба са, оригинални японски и не са мръднали. Просто стана грешка и сега съм с чисто нови, а тези се оказаха здрави и ми седят е така. Цена - 80 лв. за двата.Пишете на лични или 088 573 2819 - Жоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorski 1 #2 Отговорено 3 Ноември, 2008 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorski 1 #3 Отговорено 4 Ноември, 2008 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorski 1 #4 Отговорено 5 Ноември, 2008 Момчета, на някой не му ли трябват носачи.. не че е хубаво да ти трябват де ама пък тези са си на оферта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorski 1 #5 Отговорено 9 Ноември, 2008 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorski 1 #6 Отговорено 15 Ноември, 2008 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorski 1 #7 Отговорено 10 Декември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове