Jump to content
Lakomnik

Крайно гърне

Recommended Posts

Здравейте колеги,нов съм в тунинг начинаята и реших след доста четене из форума да постна 1вата си тема.Извинявам се ако случайно е имало тема с отговора на моя въпрос.Доста четох за спортните генерации, та интересува ме крайните гарнета който се предлагат в http://pmconsult-bg.com/mufflersinfo.htm дали стават за други коли. В момента имам астра в началото на новата година по изчисления ще ми доидат известнна сума пари кои то смятам да инвестирам в един сивик 6та генерация по вазможност ВТИ. И въпроса ми е следния да си купя едно такова гарне което да промени малко звука на хлопела :) а след това ако имам касмет на вти-то да правя цялостана генерация и да ползвам това гарне. Благодаря :tongue1:

Можеш на каквото си поискаш да го преместиш :punk: ( според мен )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз така мисля,тези крайни гърнета са универсални,дано не бъркам :tongue1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, ина4е това гърне е за генерация на ф63 нали случайно да става за по малко ф

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става, но трябва преходна втулка.

аз май сам прост :):):) дияметъра на първата траба колко е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коя тръба бе пич, на колата ти ли?

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коя тръба бе пич, на колата ти ли?

на гърнето което смятам да купя ф63 ли е 1вата дупка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ф63 е, но в момента П.М консулт не правят поръчки, обади се на Пламен да го питаш, преди да решиш какво да правиш ( тоест не е 100% сигурно, че имат гърнета на склад ) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chicho

колега,май съм с същото,да-гласеца е много добър,без катализатор,само с резонатор и това се чуваш от километри :hondarulez: много хубав басов звук вади

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest respawn

колега,май съм с същото,да-гласеца е много добър,без катализатор,само с резонатор и това се чуваш от километри :) много хубав басов звук вади

Благодаря за отговора,такова ще взема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest respawn

Ф63 е, но в момента П.М консулт не правят поръчки, обади се на Пламен да го питаш, преди да решиш какво да правиш ( тоест не е 100% сигурно, че имат гърнета на склад ) :)

Извинявам се на Пламен 4е не го знам кои е :) а тазз кой е Пламен и как и каде да го турся ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз съм пред същата дилема в момента сложих права тръба от генерацията на 50 мм защото нямаше по голяма и мисля да бодна това отзад http://img.data.bg/i.php?id=1219245 мисля че трябва да жади добро гласче :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...