Lakomnik 1 #1 Публикувано 30 Октомври, 2008 Здравейте колеги,нов съм в тунинг начинаята и реших след доста четене из форума да постна 1вата си тема.Извинявам се ако случайно е имало тема с отговора на моя въпрос.Доста четох за спортните генерации, та интересува ме крайните гарнета който се предлагат в http://pmconsult-bg.com/mufflersinfo.htm дали стават за други коли. В момента имам астра в началото на новата година по изчисления ще ми доидат известнна сума пари кои то смятам да инвестирам в един сивик 6та генерация по вазможност ВТИ. И въпроса ми е следния да си купя едно такова гарне което да промени малко звука на хлопела а след това ако имам касмет на вти-то да правя цялостана генерация и да ползвам това гарне. Благодаря Можеш на каквото си поискаш да го преместиш ( според мен ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #2 Отговорено 30 Октомври, 2008 и аз така мисля,тези крайни гърнета са универсални,дано не бъркам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #3 Отговорено 30 Октомври, 2008 Не бъркаш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #4 Отговорено 30 Октомври, 2008 Благодаря, ина4е това гърне е за генерация на ф63 нали случайно да става за по малко ф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #5 Отговорено 30 Октомври, 2008 Става, но трябва преходна втулка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #6 Отговорено 30 Октомври, 2008 Става, но трябва преходна втулка.аз май сам прост дияметъра на първата траба колко е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #7 Отговорено 30 Октомври, 2008 (Редактирано) Коя тръба бе пич, на колата ти ли? Редактирано 30 Октомври, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #8 Отговорено 30 Октомври, 2008 Коя тръба бе пич, на колата ти ли?на гърнето което смятам да купя ф63 ли е 1вата дупка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #9 Отговорено 30 Октомври, 2008 Ф63 е, но в момента П.М консулт не правят поръчки, обади се на Пламен да го питаш, преди да решиш какво да правиш ( тоест не е 100% сигурно, че имат гърнета на склад ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chicho #10 Отговорено 30 Октомври, 2008 колега,май съм с същото,да-гласеца е много добър,без катализатор,само с резонатор и това се чуваш от километри много хубав басов звук вади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest respawn #11 Отговорено 30 Октомври, 2008 колега,май съм с същото,да-гласеца е много добър,без катализатор,само с резонатор и това се чуваш от километри много хубав басов звук вадиБлагодаря за отговора,такова ще взема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest respawn #12 Отговорено 30 Октомври, 2008 Ф63 е, но в момента П.М консулт не правят поръчки, обади се на Пламен да го питаш, преди да решиш какво да правиш ( тоест не е 100% сигурно, че имат гърнета на склад ) Извинявам се на Пламен 4е не го знам кои е а тазз кой е Пламен и как и каде да го турся ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #13 Отговорено 31 Октомври, 2008 Пламен е момчето от П.М консулт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #14 Отговорено 31 Октомври, 2008 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #15 Отговорено 31 Октомври, 2008 Колега и аз съм пред същата дилема в момента сложих права тръба от генерацията на 50 мм защото нямаше по голяма и мисля да бодна това отзад http://img.data.bg/i.php?id=1219245 мисля че трябва да жади добро гласче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове