Jump to content
Guest iceman1234

USA vs. EU models

Recommended Posts

Guest iceman1234

Znachi, ste izviniavate no skro ste zatvoriat bibliotekata, a vryzkata mi s foruma e pod vsiakakva kritika i niamam vreme, da chakam da se zaredi kredora, ta ste karam na latinica. Ideiata mi e, che tuk v US modelite mnooogo se razminavat ot tezi v BG i iz evropa izcialo. Davam za primer nashilia liubim accord (kato na the_fastest). Tukashnia accord niama nisto obsto s nego, tuk toi izglejda taka:

Публикувано изображение

Za stastie na tukashnite pochitateli i nashia accord go ima tuk, no se vodi Acura TSX:

Публикувано изображение

Ima i oste mnogo drugi podobni situacii i ne samo s novite modeli. Kakto v BG povecheto sa sviknali na Honda Integra, a tuk e Acura Integra. Za civic - prosto niama kakvo da govoria. Izobsto nemoje da se opravi chovek koia generacia koia e, tuka ima i nesto kato mejdinni versii, napravo e ... ludnica. Kato cialo - ne bih otkazal i tukashnia nov accord - po-goliam e i verno s razlichen dizain, no si e Honda. Da ne govirim za Coupe-to mu - koeto e jestoko. V obsti linii tova e. Kajete kakvo mislite po vyprosa.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Ми какво мисля ...купето на посочения акорд (амерканския)-160 коня- 19 000 долара :dunno: сравни ги с европиеските цени и ти гарантирам, че ще ти се прииска да повърнеш :oбахти и американците. a акурата ..тихичко :P само че предпочитам ТЛ а-спек .. между двете де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

а и още нещо . чух че хонда са издърпали пройзводството на акорд от англия(роувър) защотото имало спад в качеството (и малко след което роувър фалира ) .. та думите "нашият акорд" звучат малко странно вече :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Ми какво мисля ...купето на посочения акорд (амерканския)-160 коня- 19 000 долара :P сравни ги с европиеските цени и ти гарантирам, че ще ти се прииска да повърнеш ;)

Американците са по-бедни, за това там е по-евтино :o Абе чудя се понякога, защо човек да се кефи, че е Европеец. В Европа пазара е с изкуствено по-високи цени на много неща и средната класа в развитите европейски държави е на по-ниско ниво от тази в САЩ. Европа ако нещо не може да го конкурира с по-добро качество и цена, му слага някакво зверско мито и прочее, за да не се продава на техния пазар. С две думи, купувайте си нашите боклуци, които не са много евтини, ама другите стоки са доста по-дкъпи и за това.Както и да е, отклонявам се много от темата. Акорда е супер :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Определено има разлика в моделната гама мужду Европа и Северна Америка. Това е адреса http://www.excelhonda.com/en/newcars/index.spy на един от дилърите тук в Монреал, прилики почти няма. Обърнете внимание на модела "Елемент", лично за мен много грозен. Предполагам в САЩ е същата работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Kak e hora?Zna4i otnostno modelite sam saglasen napulno 4e ima dosta razliki i ako triabva da sam iskren malkite promeni v kupeto kato svetlootrazitelite v farovete i drugi takiva drebolii pridavat dosta razli4no izlu4vane...Triabva da si priznaia 4e v momenta sam Vliuben v dve koli ednata e Novia ACCORD COUPE i drugata e ACURA TL .Otnostno acurata ...... po dobre da zamul4a prosto e savarshenna.Prednicata e kato na evropeiskia accord dokato zadnicata e korenno razli4na - imam predvid farovete i nai-krasivoto pone spored men sa mnogo delikatno vgradenite auspusi koeto doniakade naviava na audi a8 w12 ako razbirate kakvo imam predvid... :rolleyes: Sega MALKO OFF TOPIC - snimah ve4e dva civic-a i edin accord coupe koito biaha napravo izvunzemni i dokato se pribera shte imam oshte snimki koito da post-na v otdelna tema.... :weights: Pak OFF TOPIC - Svurzah se s edni mom4eta i razgovariah s tiah dosta dulgo vreme kato cialo mislia 4e SHTE MOGAT DA SE UREDI DOSTAVKA NA VSIAKAKVI 4ASTI ot JAPAN vkliu4itelno i Tune parts kato shte budat na distributorski ceni...nishto ne e sigurno , no izgledite sa dobri :beer:I se izviniavam che pisha na latinica no komp-a neshto zdade bagaja... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...