djmmm 0 #1 Публикувано 29 Октомври, 2008 интересувам се как да си оправя тавана на хондата?отлепи ми се плата и искам да знам как мога да го оправя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 29 Октомври, 2008 За каква хонда става въпрос? Тавана ти от плат ли е, или е кора с кожа и дунапрен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #3 Отговорено 29 Октомври, 2008 (Редактирано) Здравей колега Аз също го претапицирах моя самичък преди повече от година и дори колегата 'Stefan Milev' почерпи опит от мен и следствие на което се роди неговата хубавичка тема Ей я ТУК , като имаш на предвид че много подробно е описал процедурата по претапицирането на увисналия таван Остава само да си намериш подходящият цвят на тапицерията и да го смениш Важното е само мерак и малко повечко сръчност и става като фабрично нов Редактирано 29 Октомври, 2008 от Olmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djmmm 0 #4 Отговорено 30 Октомври, 2008 благодаря много колега :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове