mitak72 0 #1 Публикувано 29 Октомври, 2008 Колегир аз съм сравнително нов във форумаИскам да попитам - след близка среща от 3-ти вид с трамвай (не по моя винар но все пак аз отнесох негативите - финансови) се наложи да оправям 2 врати и един калникСлед като си взех колата от бояджията - Андрей - гр Ямбол и останах изключително доволен се наложи да прегледам предницатаОказа се че имам къс ляв кормилен накрайник - скапан и съответно установих че тампоните 4 на бр които държат задният дефиринциал към купето са стари и накъсаниВ Бултрако за 4 - и тампона ми искат 100 лвНякой знае ли къде мога да си намеря нампони с по - ниска ценаВсе пак става дума за 4 елементарни гумички и 100 лв ми се струват изключително много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 29 Октомври, 2008 Нищо техническо няма във въпроса ти,темата ти е за раздел Сервизи и магазини.Ако изкаш да минеш тънко влизаш в раздела поръчки от чужбина и действаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitak72 0 #3 Отговорено 30 Октомври, 2008 Ако изкаш да минеш тънко влизаш в раздела поръчки от чужбина и действаш Още по-тънко-ползвай търсачката имаше теми за рециклиране на тампони .Успех Благодаря ви -) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове