Jump to content
Guest Vmax

Honda Civic-90hp и 125hp vs. .................

Recommended Posts

Guest Vmax

Здравейте,нов съм във вашия форум.Та по същество,имам малак проблем ;) ,искам да си взема единия от двата автомобила.Въпроса ми се отнася към вървенето на двата мотора,защото никога не съм карал Хонда.Та идеята ми е,сравнение с Пежо 306-1.690кс.-95г.;КорсаБ-1.4 16v 90кс.-95г. и примерно Голф 2КР-139кс.-как ще се "държат" и колко ще вървят тези две различни Хонди всяка по отделно сравнение с другите 3 коли,защото искам новата ми кола да е малко по пъргава,а пък ако се доблжава до КР поне малко по варвене още по добре :D.Става дума за Сивик 5-та генерация.Дано някой даде отговори ;):) P.S. И дали 5000лв. "+" "-" 5-600 лв ще ми стигнат за модела с 125 кс???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
Отговорено (Редактирано)

Корсата според мен тряя да отпадне веднага!

Пежо такова таркаляхме 2 години - здаво каране два пъти му сменяхме моста задния- хубаво вози, но не спортно,тромава е ----- Хондата върви повече !!!

Иначе всички хонди са с много дървени салони- пежака е красота

а за тия пари ще намериш много хубава

Дори Драги4а може да ти даде неговата ;):):lol::D

За голфа не знам

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

а за тия пари ще намериш много хубава

Mного хубава,но каква 125кс или 90,надявам се да намеря 125,защото 90 ми се струват малко,макар и да не съм карал хонда;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

125 коня не се среща много често на пазара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1
Отговорено (Редактирано)

Е те тука батко ти ще се намеси... моята е 125... на Драгич си4ки знаем че е 160 но за 7500 я дава пишлемето ;) Та тая Корса отпада още преди старта... за Голфа незнам... ама ако сипе6 1-2 литра бензин ще ти направим демо да видиш как се кара и дали ти върши работа :)и последно за 5големи български 125 коня нема да намериш... гаранция!

Редактирано от surr3a1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Е те тука батко ти ще се намеси... моята е 125... на Драгич си4ки знаем че е 160 но за 7500 я дава пишлемето :o Та тая Корса отпада още преди старта... за Голфа незнам... ама ако сипе6 1-2 литра бензин ще ти направим демо да видиш как се кара и дали ти върши работа ;)и последно за 5големи български 125 коня нема да намериш... гаранция!

:guns: Взех да са съвземам от злополу4ната дата 15.05 и май 7500лв не ми допада ве4е :guns: .6то го отказвате така мом4ето бе може и да намери квото търси,за 5 големи мога да му предложа Астра 2.0 8V 115hp,тамън я стоварих :dunno: Vmax-колега ти държи6 ли на визията на колата,6тото от изброените ко6ници Голфето е морално уморена кола ина4е си върви,Корсата си е оригинална ко4инка за дева4ки,Пежарката наистина вози яко.Относно дилемата D16Z ili D15B за 1-вото няма6 никакъв избор(или гре6а),но както ти казва Светлин за 5-а4ка :P той за неговата бая пара даде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Е те тука батко ти ще се намеси... моята е 125... на Драгич си4ки знаем че е 160 но за 7500 я дава пишлемето :P Та тая Корса отпада още преди старта... за Голфа незнам... ама ако сипе6 1-2 литра бензин ще ти направим демо да видиш как се кара и дали ти върши работа ;)и последно за 5големи български 125 коня нема да намериш... гаранция!

За бензина няма никакви проблеми :dunno: ,ако дойда на някоя ваша среща веднага ще се въсползвам от предложението.И като за 5к няма да мога да намеря,то тогава колко ще са ми необходими за що-годе прилично състояние :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

:o Взех да са съвземам от злополу4ната дата 15.05 и май 7500лв не ми допада ве4е  ;) .6то го отказвате така мом4ето бе може и да намери квото търси,за 5 големи мога да му предложа Астра 2.0 8V 115hp,тамън я стоварих  :guns: Vmax-колега ти държи6 ли на визията на колата,6тото от изброените ко6ници Голфето е морално уморена кола ина4е си върви,Корсата си е оригинална ко4инка за дева4ки,Пежарката наистина вози яко.Относно дилемата D16Z ili D15B за 1-вото няма6 никакъв избор(или гре6а),но както ти казва Светлин за 5-а4ка  :P той за неговата бая пара даде

Какво искаш да кажеш с това "ти държиш ли на визията на колата"-значи държа да е хонда,а ако става въпрос за неиния вид не искам да изглежда така,че се едно валяка не е могъл да завие по край нея :dunno::guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Уффффффф пак 4ета през ред SORRY :o Помислих 4е избира6 м/у горе изброените модели.С Голфа 6те има6 ядове ако говорим за 400м :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Уффффффф пак 4ета през ред SORRY :guns: Помислих 4е избира6 м/у горе изброените модели.С Голфа 6те има6 ядове ако говорим за 400м  ;)

И тази с 125-те кончета ли ще бъде изпапкана :o:guns: ,защото като чета из форума, Д16Б2-те как се справят с други коли,ми беше интересно как ще се справи и с един КР и малкия мотор и големия.... , да идеята ми беше примерно за 400м. защото ако се бягат на дълго някаде,моща малко се омаловажава,защото там се намесват вече реакцийте на шофера,а и зависи на кой колко му стиска по завоите(мое мнение) :guns::dunno: П.С.Ще помоля като ползвате Номерата на моторите,да пишете Втек ли е и кой модел смисъл:коне,клапани,защото колкото и да се мъча все още ми е малко трудно да свикана,но се старая :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...