caesar 0 #1 Публикувано 26 Октомври, 2008 (Редактирано) Не намерих във фирума инфо за тази манипулация и задавам въпросчето си:Всеки фар се държи на два болта в горната си част и с един болт от вътрешната си страна в долния край. Лесно се развиват/завиват.В дикументацията открих, че има един болт отдолу в средата, като бронята го скрива. Единият ми фар най вероятно не е захванат там, но бронята ми пречи за да го сваля.Та въпросът ми е, сваля ли се бронята за да сменя фара и ако е така, как се прави това, какво се разжива и т.н? Трудно ли е? Редактирано 26 Октомври, 2008 от caesar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #2 Отговорено 27 Октомври, 2008 Да, сваля се бронята. Консултирай се със същата документация която си гледал за фара за да видиш къде са болтчетата. http://hondainfo.hottamale.hu/manuals/Civi...anual/20-87.pdf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al bundee 0 #3 Отговорено 27 Октомври, 2008 Не намерих във фирума инфо за тази манипулация и задавам въпросчето си:Всеки фар се държи на два болта в горната си част и с един болт от вътрешната си страна в долния край. Лесно се развиват/завиват.В дикументацията открих, че има един болт отдолу в средата, като бронята го скрива. Единият ми фар най вероятно не е захванат там, но бронята ми пречи за да го сваля.Та въпросът ми е, сваля ли се бронята за да сменя фара и ако е така, как се прави това, какво се разжива и т.н? Трудно ли е?Здравей ,наскоро ми се наложи точно такава манипулация. Значи маха се бронята , тя е захваната с болтове от страната на двигателя , както и за рамката на вратата. Като отвориш рпедната врата се виждат. Там са 2 болта - отгоре и отдолу. А от долната страна бронята е свързана за корите на калника с едни пластмасови щипки, които се развиват. Малко тегава работа е но просто трябва да се внимава повече.Също трябва да се внимава при монтирането за уплътнието на фара, че при мен се разместваше непрекъснато при монтажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове