Jump to content
Guest Iltcho

Pak Problem

Recommended Posts

Guest Iltcho

Znachi sled prestoi okolo 12 chasa navun na studa - pri palene ... kolata pali ... sled koeto gubi oboroti i gasne ... Nqmam i nai-bleda predstava ot kakvo moje da idva... naistina filtrite mi sa za smqna ama ne vqrvam chak takiva porazii da pravi ot tqh ... - spodelete kakva moje da e veroqtnata prichina... da ne bi da se nujda e ot nqkakva profilaktita .. ? ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами на моята става така като е студена,драпвам смукача на колата( не моя ;) )и си трагва.Може би трябва да загрее , знам ли ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Moqta e avtomatichen smukach ... nqmam ideq.2-ri put kat vrutna pali pak ot raz... no zashto ot purviq put gasne ... e tova e problema ... XmZ... da ne e nqkoi filtur pak se zapushil ili ... de da znam ... moje mursotiiki da ima v karburatorite ... ujas vidqh se v chudo s taq kola... tova samo pri minus temperatura ... inache ako e 1 gradus nad nulata - nqmam problemi ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Moqta e avtomatichen smukach ... nqmam ideq.2-ri put kat vrutna pali pak ot raz... no zashto ot purviq put gasne ... e tova e problema ... XmZ... da ne e nqkoi filtur pak se zapushil ili ... de da znam ... moje mursotiiki da ima v karburatorite ... ujas vidqh se v chudo s taq kola... tova samo pri minus temperatura ... inache ako e 1 gradus nad nulata - nqmam problemi ...

Изфорсирай я бре като я запалиш, та да дигне оборотите и да се включи смукача ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Дам така е.На джаза с един куп екстри дето има и е кола на няколко месеца по същия начин не запали от парвия пат,верно беше престоял може би 2 - 3 месеца без палене щото нямаше зимни гуми , а и на на квато и да я кола е така , става им студено и на тях все пак ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Znachi sled prestoi okolo 12 chasa navun na studa - pri palene ... kolata pali ... sled koeto gubi oboroti i gasne ... Nqmam i nai-bleda predstava ot kakvo moje da idva... naistina filtrite mi sa za smqna ama ne vqrvam chak takiva porazii da pravi ot tqh ... - spodelete kakva moje da e veroqtnata prichina... da ne bi da se nujda e ot nqkakva profilaktita .. ? ;););)

Смени си филтрите, свещите ако са за смяна. Регулирай клапаните също.И баща ми имаше подобен проблем. Оправи го така.Не форсирай мотора щото не е качил още маслото!П.С. Виш си и кабелите, зачисти дистрибъторната вътре. Може да се е зацапала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

PARADOX_sf - klapanite gi izkliuchi - karah q na maistor oshte kogato q kupih da gi gleda - vsi4ko e nared - ne trqbva da se pipat.Za sveshtite i filtrite - Dnes otivam da si tursq goriven i vuzdushen filtur, zashtoto naistina mai veche sa za smqna - za forsiraneto na studen motor-nikoga ne sum go pravil (pone za tova znam che e vredno za dvigatelq)A i sum si smenil masloto s malko po-gustichko predi 100 km ima-nqma.Za distributora - s kakvo da go pochistq - s fina pilichka, shkurka ili nqkakuv drugf abraziv - kakvo shte me posavetvate?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Ne gi pili kontaktite na kapachkata otvatre! Ako e dosta iznosena nai mnogo po zle da stane! Smeni ia ako e mnogo iznosena! Paleca sashto! Nai chesto sveshti i kapachka (distributorna s probiv), praviat taia mizeria! Sloji novi sveshti za test ako e ot tiah dobre ako ne pazish gi za po- natatashnata im smiana!Druga vazmojnost e gumichki na klapani! Ako spuska maslo sled prestoi po- stebloto na klapana pravi taka dokato go izchisti! T.e. ne raboti dobre!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
;) Ами да питам аз тогава какво му е лошото да се изворсира леко колата при палене? ;) Не твардя че сам много на ти с нещата така че може и да ми дадете ценен съвет? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Naughty nqma nishto losho, no izforsirvaneto da e sufsem lekichko.Znachi nqma da pipam distributora za sega.Sveshtite mi sa naistina kalpavi, no za sega ne moga da si namerq istinsko NGK.Hodih dnes na maistor - kaza mi che e ot filtrite taka che utre sum po magazinite da tursq ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

С парцал зачистваш от боклуци ако има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kicho

probval li si da zarejdash ot drugo miasto , tova se poluchava ot voda v benzinazatova kolata e pretenciozna kym filtrite

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Smenih filtrite, pochistih distributora i kabelite i problema izhcezna :confused: Sega veche moga da vuzuhna i da mi ulekne na dushicata :blink:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Znachi sled prestoi okolo 12 chasa navun na studa - pri palene ... kolata pali ... sled koeto gubi oboroti i gasne ... Nqmam i nai-bleda predstava ot kakvo moje da idva... naistina filtrite mi sa za smqna ama ne vqrvam chak takiva porazii da pravi ot tqh ... - spodelete kakva moje da e veroqtnata prichina... da ne bi da se nujda e ot nqkakva profilaktita .. ? :):):)

bate vij si sve6tite moje nakoq da ne raboti kola g ti kolata? :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...