Guest Patrik #41 Отговорено 28 Юни, 2005 Да н'са фаля, ама и аз също си подобрих личното постижениеДет' са вика - зе ми го от устата Е 3-то време от всички Хондаджии, мисля е подобаващо (второ в серията)... Тази година както знаете на всеки подиум се радваме Аз защо незнам кое подред време съм ????И как така дидко ще е 2 във серията като завърши много след мен (а това ми е 6 качване на картинг ) мисля, че той е връзкар там и манипулира резултатите. Даже си мисля че и на парламентраните избори изманипулира някой и друг резултат Дидо признавай си бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #42 Отговорено 28 Юни, 2005 Дидо признавай си бързоДа, старта наистина не беше от най-добрите за мен. Стартирах от втората половина коли. Първо бягах на Horse. В началото имах проблем с гумите Бриджстоун - не са от най-добрите, когато са студени, но с майсторлък и свирепо каране му удържах 2 обиколки, след което гумите влзенаха в нормален режим и започнах да му качвам. Времето наистина беше много топло и колата беше леко нестабилна в предната част, като на няколко завоя имах много голям understeer. Изпреварих няколко изоставащи автомобила с лекота и после от бокса ми съобщиха по тийм радиото, че мога да натисна и имам всички шансове за подиум, ако изпреваря до 3 обиколки Magnum. Колата ми наистина се държа фантастично през целия уикенд, за което искам да благодаря на всички от екипа! И така настигнах го наистина много лесно и той направо ми даде подарък, като на завой No5 се закачи в гумите и отвори вътрешната част на пистата. Получи се нещо като в стил Бътън - като го стигнах момчето не издържа на напрежението да съм зад него и ... на един завой - Оле, Шумахер-дан в гумите После вече нямаше време да стигна Злати, който наистина наложи невероятно темпо още от самото начало. Както се видя от времената имаме още доста работа върху целия пакет, но в състезанията сме конкурентни. Мисля, че за старта следващата седмица ще сме още по-подготвени и ще съм с по-големи шансове за победа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #43 Отговорено 28 Юни, 2005 Магнум забрави, че се качи в кола номер рЕНО и натисна първите няколко обиколки да гони Златорконен, с което сложи край на задните си гуми няколко обиколки преди края на състезанието. Въпреки отчаяните опити за запазване на позицията и минимизиране на загубата, злобата и мръсните игри на мДИДхаел шумоДИДОВ приложи гадният номер от кеча наречен "избутване на противника в гумите" и това практически ме лиши от подиума. В остатъка на обиколката всеотдайният пилот гАЛфОНСО успя да събера малко смелост от задните гуми и да финишира в стил Белгия заедно със злия пилот от тъмната страна ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #44 Отговорено 28 Юни, 2005 Горното клипчето, но в avi формат: clip1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #45 Отговорено 28 Юни, 2005 После вече нямаше време да стигна Злати, който наистина наложи невероятно темпо още от самото начало. Аз като видях, че гумите ми са Мишлен... ъъъ Сава, рекох да се прибирам в бокса, ама така като гледам как се бяха наежили зад мен ДИлето и МАГНУМчело никой друг нямаше подобно намерение и затова продължих, но с по-ниска скорост... Искрено Ваш:Такума Злато Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #46 Отговорено 28 Юни, 2005 Ето и снимчици от срещата: http://www.hondabg.com/photos/meeting_2005-06-26_sofia/ Обръщам специално внимание на галерията "Купи ми, майно льо, енесексченце" Добре, че бат Боги го нямаше, че щеше да е трудно да го отклещим, ако беше се намъкнал вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #47 Отговорено 28 Юни, 2005 Victor Публикувано на Jun 28 2005, 02:31 PM Обръщам специално внимание на галерията ... хихи и на видната такава "Тунинг в автомивката" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #48 Отговорено 28 Юни, 2005 За мен е въпрос на чест и постоянство да задържам титлата за най-мръсна кола всеки път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #49 Отговорено 28 Юни, 2005 малко офтопик амадидко, магнуме и т.н. като сте толкова добри защо финиширах първи като аз съм начинаещ определено - това късмет ли беше или просто все пак не сте толкова добри а сетих се .... дидко ми се сърди че му опрях дулото на пушката в главата и той беше принуден да капитулира пред бляскавите ми paintball тактически умения е добре дидко следващия път ще те взема в моя отбор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #50 Отговорено 28 Юни, 2005 За мен е въпрос на чест и постоянство да задържам титлата за най-мръсна кола всеки път. Е нали това все пак е мъжка кола, както ти самия се изрази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #51 Отговорено 29 Юни, 2005 NSX-са е направо мания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #52 Отговорено 29 Юни, 2005 NSX-са е направо мания. На живо е мнооого по-голяма мания, от която и да е снимка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #53 Отговорено 29 Юни, 2005 NSX-са е направо мания. На живо е мнооого по-голяма мания, от която и да е снимка! Със сигурност е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #54 Отговорено 29 Юни, 2005 Ето линк за снимките в bol.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #55 Отговорено 2 Юли, 2005 [ Taka ami az da wi kaga 4e mai terebe da si namerime edno nowo mqsto kydeto ima i sqnka na poslednata sre6ta beh kato prebit i 6tqh da pukna az 6te se oglegdam za mqsto dage imam ne6to w predwid! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #56 Отговорено 2 Юли, 2005 Harvester_of_Sorrow Публикувано на Jul 2 2005, 01:40 PM [ Taka ami az da wi kaga 4e mai terebe da si namerime edno nowo mqsto kydeto ima i sqnka na poslednata sre6ta beh kato prebit i 6tqh da pukna az 6te se oglegdam za mqsto dage imam ne6to w predwid! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #57 Отговорено 2 Юли, 2005 [ Taka ami az da wi kaga 4e mai terebe da si namerime edno nowo mqsto kydeto ima i sqnka na poslednata sre6ta beh kato prebit i 6tqh da pukna az 6te se oglegdam za mqsto dage imam ne6to w predwid! що бе не е много жега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове