Jump to content
Guest 1net

срещичка в София

Recommended Posts

Guest 1net

По стар обичай :) последната неделя на месеца си организираме сбирка...Час 13:00Място: а сега де.... дайте идея че на последната сбирка в София не дойдох ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Ми аз лично предлагам да е на жълтите павета на паркинга :D така ще ни видят повечко хора ;):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

Aми, хайде да пробваме веднъж, да е първата седмица на новият мес., защото аз последната никога нямам пари ;))) Не знам дали няма и други като мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Място:

Ами предния път си харесахме едно място :) намира се на 50-100м от старото. Вярно, по-сгъстено е, но пък може да ни сближи повече ;) Намира се почти точно срещу официалния вход на НСА. Абе с две думи, полигона в студ.гард. само че малко по-нагоре. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

аз нямам против, хем сме на същото място...Ей, размърдайте се малко де, да не се съберем 3-ма души сега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Аз досега на среща през лятото не съм идвал. Преди на старото място имаше малко сенчица. Ама сега как ще се пльоснем в най-голямата жега на припек :D . Охааааа ;) .Там смеее :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

da novoto mestence ot minaliq pat ne e zle:))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

da novoto mestence ot minaliq pat ne e zle:))))

Екстра беше пък и няма дупки :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Здравеите искам да попитам каде точно ще бъде срещата и часът,тъй като до сега не съм идвал,а възнамерявам да дойда на тази,а пък съм и нов във вашия форум,та от темите разбрах,че някаде при НСА-то се събирате(някаде там кадето обръща 280 автобуса ли е) или на полигона ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

аз не бях на миналата, но като гледам то4но на обръ6талото на 280... абе то ще се 4уе :dunno:. на полигона е само дупки... и май тая такса 2лв се оказва вярна или не?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Полигонът освен, че е в дупки, е ограден с бодлива тел, щото някой си го е реституирал. Не се знае какво ще правят там, ама едни сотаджии тъпи стоят и го вардят. Новото място е на 20-30 метра по-нагоре от полигона и представлява едно малко паркингче, от което тръгва алеята за централния вход на Зимния дворец. Часът е 13:00, елате повече. :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Здравеите искам да попитам каде точно ще бъде срещата и часът,тъй като до сега не съм идвал,а възнамерявам да дойда на тази,а пък съм и нов във вашия форум,та от темите разбрах,че някаде при НСА-то се събирате(някаде там кадето обръща 280 автобуса ли е) или на полигона ???

Точно срещу централния вход на НСА (Арката).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Точно срещу централния вход на НСА (Арката).
Мерси много за инфото,макарче както каза surr3a1 "то ще се чуе" :dunno::o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

мястото е супер,се едно за нас е правено............ТАМ СМЕ :o:dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Я някой да обясни как се сига точно до там че...ми е малко трудно а изкам да отида...бях на преди6ната..от там на куде ???? 10X ае със здраве :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Я някой да обясни как се сига точно до там че...ми е малко трудно а изкам да отида...бях на преди6ната..от там на куде ???? 10X ае със здраве :ebanjeee:

Като стигнеш полигона, ще познаеш мястото - по насъбралите се Хонди и население около тях :evil: Вижда се отдалече :( П.П. Можете за всеки случай да разгледате снимките от последната среща, за да се ориентирате по-добре :evil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Я някой да обясни как се сига точно до там че...ми е малко трудно а изкам да отида...бях на преди6ната..от там на куде ???? 10X ае със здраве :rolleyes:

Ако наистина си бил на предишната, отиваш на същото място и ... не мърдаш от там :weights: Мястото се намира точно срещу арката на НСА и на гърба на търговския център, който от няколко години стърчи до Зимния дворец.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

10X !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel
Отговорено (Редактирано)

МНОГО ЯКА СРЕЩА! Поне за мен беше изключително интересна. Не съм си мислел, че ще видя NSX!!! GKB като качи филмчетата ще видите и това с NSX-a - вижте как трепери картината - целия треперех от кеф :rolleyes: Зверска кола - много яка - просто нямам думи да го опиша. Виждал съм невероятно количество снимки и на всички видове NSX, но те нямат НИЩО общо с реалността. Или аз съм луд. КОЛАТА Е ВЕЛИКА.PARADOX-a ме докара с един CIVIC седан, които НИКАК не беше лош също. Той самият почва да придобира рейсинг умения :weights: Влизнахме с вратите в няколко завоя по пътя към срещата. Много ми хареса звука на двигателя във високи обороти.Между другото идеята за събиране на Панчарево е добра. Малко трябва да смениме мястото, пък и там полигона не във марсиански кратери и вероятността да ни тормозят сините човечета е по-малка. Има ресторанче наблизо.Поздрави на всички.P.S. На който съм забравил да се похваля - на 1-ви август и аз ставам ГОРД собственик на Honda. Става въпрос за Civic 4-th gen, D15B2, 90 коня със газова у-ба, но е седан а не хечбек. Всъщност седан е по-добре за мене. :cool: Е**ти дългия P.S. стана...

Редактирано от eDaniel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

срестата бе6е много готина и полезна поне за мен ,4естно нсхса е хондата с главно Х просто няма такав звяр и за това ре6их спестявам 10 години докато станат 20 годи6ни и си вземам и аз :rolleyes::weights::cool: просто това е сбадната ме4та :beer::lol::dry:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

И на мен ми хареса общо взето срещата,ако може така да се каже защото,абсолютно никой не познавах и седях не повече от 20 минути (за което трябва да съм "благодарен" :rolleyes: на братовчед ми,че бързаше да отиде на тази на VW-клуб :weights: ,но тези 20-тина минути ми бяха доста по интересни от 3-те часа при VW-"Маняците" :cool:,успях да се заговоря с това момче от форума кадето си продава червения Сивик и толкоз :beer: ,дайте линк,ако може за снимки и клипчета от срещата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel

За снимките и видеото трябва да изчакам GKB до вторник и ще ги кача някъде за да ги има в архива. Има едно филмче със пилежи на NSX-a на полигона до Панчарево и едно на Civic-a на PARADOX-a как върти гуми пред ресторантчето пак на Панчарево. :rolleyes:

Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW
Отговорено (Редактирано)

Пичове само не разбрах коя неделя точно имате предвид. :rolleyes: ???

Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Публикувано изображение

Ferrari ли ?!? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel

- ПРОДЪЛЖЕНИЕ -

Аз напоследък не съм много редовен по срещите :rolleyes: въпреки, че не съм много отскоро. Сега като си взема МАШИНАТА сигурно няма да изпускам среща. Та новите фенове... трябва да идват да сядат на масите на по-старите фенове за да не им е скучно :weights: За мен лично има много непознати хора, някои от които също не са отскоро, но си трайкат.

P.S. Евалата на тези дето не пропускат среща - те не са толкова много и се знаят точно кои са, затова без имена. :cool: Всичките са обвинени в ПРИСТРАСТЯВАНЕ към Марката :beer: За съжаление не можах да побъбря със всеки, но жегата в синхрон с гадното рейсинг кафененце си казаха думата. Климатика май беше само за фасон - архитектурен детайл от сградата :lol:

С изключение на последното срещата беше на 6!

iVo_BMW: Тази дето мина... вчера :dry:

Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel

За малко да забравя - PARADOX-a прави филмчета със неговят GSM - предполагам, че качеството е лошо, но пък за звука съм сигурен, че е на ниво. А преди това и други хора са правили снимки явно :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Срещата беше на ниво наистина :rolleyes: На мене ми хареса , а картинга още повече :weights: ( ей батковците , ще потрнирам малко и ще ви видим на следващите :cool: ) :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

даа и този път срещата беше добра :rolleyes:аз даже постигнах личен рекорд на дунев :weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Срещата беше на ниво наистина ;) На мене ми хареса , а картинга още повече :D ( ей батковците , ще потрнирам малко и ще ви видим на следващите :cool: ) :lol:

като дойдем в Пловдив ще ни покажеш какво си научил. На истинска писта, че тази на Дунев много спъната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Срещата беше на ниво наистина ;) На мене ми хареса , а картинга още повече  :D  ( ей батковците , ще потрнирам малко и ще ви видим на следващите  :cool:  )  :lol:

като дойдем в Пловдив ще ни покажеш какво си научил. На истинска писта, че тази на Дунев много спъната
мда и аз бих се включил ;)на лаута пистата е най-добрата на която съм карал ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

даа и този път срещата беше добра :Dаз даже постигнах личен рекорд на дунев ;)

Това е, защото ти дадох да ми подържиш часовника, докато карам :lol:;);) Да н'са фаля, ама и аз също си подобрих личното постижение;) . И то с около секунда и половина :cool:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Да н'са фаля, ама и аз също си подобрих личното постижение:lol:

Дет' са вика - зе ми го от устата :cool: Е 3-то време от всички Хондаджии, мисля е подобаващо (второ в серията)... Тази година както знаете на всеки подиум се радваме :D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Да н'са фаля, ама и аз също си подобрих личното постижение:lol:

Дет' са вика - зе ми го от устата :cool: Е 3-то време от всички Хондаджии, мисля е подобаващо (второ в серията)... Тази година както знаете на всеки подиум се радваме :D;)
Тъй ше е, тренирате докато съм контузен, а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Имам над 100 снимки от срещата, но за момента няма къде да ги кача :lol: П.П. Ще изчакам да оправят сървъра на bol.bg и ще ги кача.В data.bg няма смисъл да ги качвам, защото половината ще се разпискат, че не им ги отваря :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
Отговорено (Редактирано)

пусни ги в www.bgfoto.net и от Щатите се отварят

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf
Отговорено (Редактирано)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ликнк и към видеото. Гледа се с quicktime. video

Линк към quicktime: quicktime

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

пусни ги в www.bgfoto.net и от Щатите се отварят

:cool::lol::D Молба от "синдиката" дето сме на ПОСТИ в щатите.... :Пускаите повечкото снимки от срещети там за да няма нужда с много да наваксвам като се върна...впрочем колеги тук има много хонди - всякакви но друго си е да си се сабере човек с българи на по българска биричка(тая тук е урина) и на по булгарски картофки и най-вече на лаф...така че най-искренно ви завиждам и ви пращам поздрави пък като се прибера(30 септември) на първата среща бирата е от мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest samyrai

за първи път бях на сре6тата и искам да ви поздравя! прекарах си супер! Мом4ета,не бях виждала толкова ентусиазъм на едно място! ДЕРЗАЙТЕ и след десетина години направете клуб на собствениците на NSX. Искрено ва6а NSX-ка :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

за първи път бях на сре6тата и искам да ви поздравя! прекарах си супер! Мом4ета,не бях виждала толкова ентусиазъм на едно място! ДЕРЗАЙТЕ и след десетина години направете клуб на собствениците на NSX. Искрено ва6а NSX-ка ;)

МЕ4ТИИИИИИИИИИИИИИИ би било наистина супер :cool::lol::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...