cerwin_vega 0 #1 Публикувано 25 Октомври, 2008 Та значи колеги въпросът ми е следния: Има ли някой запознат от каква друга хонда стават амортисиорите и пружините или са си точно за модела и такива трябва да търся... И ако някой знае някаква ориентировачна цена за помпичката на съединителя да каже че май се попрецака..Поздрави.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cerwin_vega 0 #2 Отговорено 25 Октомври, 2008 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cerwin_vega 0 #3 Отговорено 26 Октомври, 2008 айде де никой ли няма англичанка и да се е итнересувал от окачването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest My Honda #4 Отговорено 27 Октомври, 2008 (Редактирано) Предполагам, че повечето хора си взимат нови части по каталог за тяхната кола .. Редактирано 27 Октомври, 2008 от My Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 27 Октомври, 2008 Ако дойдеш до моргата ще сравниме от 5-та дали стават.Ако да имам 2 задни жълти Конита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #6 Отговорено 27 Октомври, 2008 Ако дойдеш до моргата ще сравниме от 5-та дали стават.Ако да имам 2 задни жълти КонитаСтават....стават....само мерак да има да ги земе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ludia Max #7 Отговорено 27 Октомври, 2008 Колега имаш 2 помпи на съединителя;горна-80лв.;долна-100лв. ако не се лъжаДано съм полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове