Jump to content
Olmy

Продават се на части

Recommended Posts

И последните снимки че в първият пост не ми позволи да ги кача !!!

Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И още малко снимки, макар че сигурно докато ги качвам вече няма да са актуални някои от нещата но....... :P

Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение

За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван

П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе :lol:

П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chicho

джанти 14'' стоманени имали-правички и колко парички,става дума за 4 броя,все пак съм колега :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Olmy

Горе :hondarulez:

П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрав заден ляв стоп от сивик купе 5г?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрав заден ляв стоп от сивик купе 5г?

П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. :chicken:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе :(

П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе :)

П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе :D

П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я и таз да я вдигнем горе ! :lol:

П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе :dry:

П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе :cool:

П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...