Olmy 35 #1 Публикувано 24 Октомври, 2008 И последните снимки че в първият пост не ми позволи да ги кача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #2 Отговорено 25 Октомври, 2008 И още малко снимки, макар че сигурно докато ги качвам вече няма да са актуални някои от нещата но....... За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #3 Отговорено 30 Октомври, 2008 Горе За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #4 Отговорено 3 Ноември, 2008 Горе За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chicho #5 Отговорено 3 Ноември, 2008 джанти 14'' стоманени имали-правички и колко парички,става дума за 4 броя,все пак съм колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Olmy #6 Отговорено 5 Ноември, 2008 Горе За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #7 Отговорено 5 Ноември, 2008 здрав заден ляв стоп от сивик купе 5г? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #8 Отговорено 5 Ноември, 2008 здрав заден ляв стоп от сивик купе 5г? За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #9 Отговорено 12 Ноември, 2008 Горе За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #10 Отговорено 17 Ноември, 2008 Горе За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #11 Отговорено 2 Декември, 2008 Горе За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #12 Отговорено 12 Декември, 2008 Горе За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #13 Отговорено 8 Февруари, 2009 Я и таз да я вдигнем горе ! За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #14 Отговорено 12 Февруари, 2009 Горе За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #15 Отговорено 18 Февруари, 2009 Горе За връзка с човека и въпроси относно цени: GSM 0898263687 - Иван П.С. Моля звънете на посочения телефон за въпроси относно наличност на части и цени Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не ги продавам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове