Jump to content
Guest arsen

лепенка на клуба

Recommended Posts

Guest arsen

здравейте аз съм нов и искам да ви питам от кой мога да си взема лепенка на клуба и колко струва такава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Прати лично смс-4е на Rebel ili Bogie или на батко ти OMBRE най-вече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kicho

Стикери се получават на срещите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Стикери се получават на срещите!

Да бе :) На кои? В Студентски град, на 4ти километър, в Сърцата или някъде другаде? :D Сигурно е някъде другаде, щото аз още нямам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ами до скоро нямаше стикери и до колкото рабирам за националната успиаха да направят..А между другото, всички плачат за стикери и добра организация и тем подобни, и като стане дума за членски внос и се покриват..... Тия неща не растат по дърветата бе хора ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demonaz

Омбре ми даде на мен и сега съм лепнал да се познавам отдалече. ;) Колкото до членския внос, кажете колко и къде трябва да се даде и няма проблем. Доколкото знам фенклуба още не функционира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ииииий, ревнах и хоп вече имам стекер :o

и като стане дума за членски внос и се покриват..... Тия неща не растат по дърветата бе хора

Да бе, знаеме че безплатните неща си отидоха с комунизма :P Аз си предлагах няколко пъти парите, ама не ми ги взеха :guns: Чувствам се като досадник :guns: Ти ревеш че не дават, аз рева че не ги искате :guns: Кво правиме? ;)

Колкото до членския внос, кажете колко и къде трябва да се даде и няма проблем

Виждаш ли? :guns: Кажи хоп и ние сме цоп :guns::guns::dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

моля за инфо относно членски внос. къде и колко? необходимо ли е да имаш постове, за да се получи стикер на фен клуба, все пак не всички са технически подготвени, за да се дават смислени постове. ако не, откъде може да се вземе стикер на клуба, естествено срещу заплащане. питам защото не намерих принципно положение по този въпрос. на срещи, при Омбре....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Аз също съм се нагледал на стикерите, предполагам ще ми отиват на черната кола. Разбрах, че има два вида, в различни цветове.Искам да си платя два боря стикери !!! Кажете наистина къде има, дали ще е при Омбре или на някоя среща... :thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз при мен имам 5-6броя :thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

аз при мен имам 5-6броя :thumbs:

<{POST_SNAPBACK}>

искам един бял

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Извинете за тъпия въпрос :-)Какви са тези стикери, от къде може да се вземе такъв стикер ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Извинете за тъпия въпрос :-)

Какви са тези стикери, от къде може да се вземе такъв стикер ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Kicho на автара си има за пример ;)

на някоя от срещите поразпитаи и ще получиш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Само на срещите ли е възможно да се получи такъв стикер?Тази тема май се обсъжда за незнам кой път вече!?Не смятам че на който и да било са проблем 1 или 2 или дори 5 лв.!Но за такива като мен които не сме от София или близките градове коитомогат да си позлволат да идат на поне една среща (като изключим националната) - как да получиме?Ето от Видин вече сме няколко човека - дори куриер да си платимпак става - нали въпроса е да сме еднакви!Ако някой наистина има желание да изпрати по Еконт с наложен платеж,който да включва цената на стикерите,та ако ще и отгоре...!Абе начини за сумата хиляди!!!!!И още един въпрос - има ли все още стикери на които надписа хонда да е в бяло а фен клуб в червено?.Не на всички цветове върви сивият надпис :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Желанието ви е чуто! :lol: серьозно, скоро пак ще има стикери, а колегите от Видин, пратете ми ЛС с адрес/тел/име на човека който ще ги получи и колко броя бели/сиви искатецената пак ще е 1лв до колкото знам.Чакам Омбре да ми каже че ги е взел от печатницата и по срещите скоро ще можете да вземете стикери от мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

10x 1net, ще се разбере когато има налични, надявам се ще пишете за това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...