Jump to content
Guest benji_crx

Znak Na Cluba

Recommended Posts

Guest benji_crx

abe bratleta nqma li da se izmisli nqkakuv otlechitelen stiker na honda cluba kakto beshe predi .mislq che temata beshe povdigana veche no nakraq nishto.napravete neshto mislq che nqma da e losho.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ok. mislq che ne e trudno vseki ot nas da si napravi takuv stiker, i da nameri mqsto na negovata krasavica da sloji edin taka simpatichen otlechitelen znak.oshte vednuj mersi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Iskam i AZzzzzzzzzzzz ;) Shte ti go zalepq na zadnoto stuklo.Ne mi puka bratche tfa trqq seki da go vijda!! :)Kajete kolko i na kogo trqq da kihna za 1 takova stikerche ;) Ako nqkoi ima v nalichnost da prati edno PM da si kaje cenata i kak da stane plashtaneto - ako trqq i GSM da ostavi - da se razberem :)Ama iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam, iskam ;)

Редактирано от prelude-BA4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

А да питам мога ли сам да си издработя такав надпис?Имам ли авторско разрешение? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

А да питам мога ли сам да си издработя такав надпис?Имам ли авторско разрешение? ;)

Ne e neobhodimo da si gi pravite sami.ima veche 60 broja gotovi ;) .Obache se razdavat na sreshtite ;) Otgovornik KICHO ;) Veche ima i razcvetki za po svetlite koli ;) Viktor se uredi veche sus siv stiker ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

A na motor moje li da se lepne ? na sledvashtata ili po sledvashtata sreshta kato kacna s CBRa .. da ste mi prigotvili edin stiker ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Abe samo na sreshti li gi davate tez hubavki lepenki we ?!Sho tai?Grrr A dano nqkoga doida da si vzema, che iskam da zakicha moqta princessa s neshto podobno :)I dano dokato uspeq da doida da ne ste gi razdali ... :)Moqta e cherna, taka che mislq nqma znachenie kakuf tochno cvqt shte e lepenkata - striga i tq samata da ne e cherna ;) Ako puk e cherna - ima stukla za taq rabota ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
;) Екстра тогава начи или на следващата ще ми дадете ли ??? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-teco

Ei az imam Acura no e v USA sega ste hodya tam no ne moga da doida na srestite vi + tova sam ot Varna- kak da se dobera do sticker?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

За мене един стикер непременно,имам си шапка ,тениска,ключодаржател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

А за варненският филиал нещо може ли да се измисли ;) или да работим само по въпроса :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Здравеите вси4ки,искам да попитам има ли някои от Варна които да ходи на сре6та на 2-ри да му пору4ам и за мен един стикер .......не мога да доида ...в събота отварям клуба в Сл.Бряг....там съм DJ и не мога да не отида :D ,..така 4е моля имаите ме ж предвид

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Ами ние май ще се събираме следващата неделя, не тази.Така че ела тогава.Проблема е че не знам някой от идващите да има подобен стикер :)(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Дайте адрес и ще ви изпратя.Кажете и бройката :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondyo

Омбре, имаш ли при тебе такива стикери? Че искам да дойда да си взема - не съм сигурен дали ще хвана следващата сбирка.Междудругото, къде точно ти се намира сервиза?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ако пращате пак за варна, да замоля за един от големите че те ми харесват повече, а остаха само за стъкло. Ако не съм много нахален де :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

ако пращате пак за варна, да замоля за един от големите че те ми харесват повече, а остаха само за стъкло. Ако не съм много нахален де :(

Нямаш грижи :lol: Ма що не се разберете кой от вас ще е организатор(ако не сте си решили вече)и да пратя на него а не един по един.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Mi az kato sym ot trqvna :( - na mene koi ste mi prati, az ste si go kupq daje samo kajete na kogo da si platq ? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Още стикерииииии - Нали ми пазиш адреса :(Не само тия големите свършиха - всички свършиха :())) 14 коли 10 стикера !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tonda

Ми тогава ще чакам следващата сбирка щот` съм нов и си нямам стикерче :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

benji_crx, това на автара ти какво означава, че ако е хонда да се направят такива стикери, или има и друг вариант, да се пита как се пише на японски хонда фен клуб и да са такива стикерите, със сайта отдолу

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Лого на клуба вече си има, вижда се най-отгоре на форума, както и на лепените по колите на повечето от нас. На Бенджи на аватара пише на японски Хонда, но както някой беше споменал в предишната тема, когато измисляхме логото, не сме нито японци, нито нищо, че да пишем на езика им, да слагаме в логото знамето им и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEX

В недели и аз идвам да ви видя машинити и от сега си запазвам едни стикерче или лого HONDA forever :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Колеги на мен като нов член на клуба полага ли ми се стикер....и ако ДА...може ли някой да ми изпрати ,тъй като съм доста ангажиран човек и засега не мога да се включа в сбирките...дай боже занапред да стане !!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Kолеги,моля ви най сърдечно:ПРАТЕТЕ МИ ЕДНО СТИКЕРЧЕПросто сега не мога да идвам на срещите....Благодаря ви? :cool::P:P:P:P:P:D:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Омбре нека бъдат два стикера, ако решиш да пращаш за Видин, може и по Станчо да ги протиш.Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

То стикер няма....ми да зема да си напраа един ...а....някой от началниците :D да има нещо против....!!!:o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Има.На срещите раздаваме.Да казват тези дето могат да носят по другите градове да им дам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Има.

На срещите раздаваме.

Да казват тези дето могат да носят по другите градове да им дам.

<{POST_SNAPBACK}>

То хубаво ама едва ли ще се появи някой от СЗ...че като гледам и тука се заформя среща.... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ако идва някой в неделя на Калояново да донесе малко стикери :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Колеги, искам стииикеееер, stan4o ще си идва в Видин скоро, няма ли кой да му даде един - два стикера моля ви,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Като стана въпрос - някой в Казанлък да иска?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Хьйде бе хораааа, няма ли кой да даде два стикера на stan4o моля ви, нека и във Видин да има хонди със стикери на клуба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ако някой ми отговори защо хората не искат дори 1лв да дадат за стикер......Последно като говорих с Омбре по темата и бях изумен от тава му изказване.ДА, стикерът излиза малко под 1лв, но пък този остатък ( така наречената печалба) няма да отиде за кафета и цигари.Ще пробвам пак да говоря с него и да му натикам малко пари по джобовете за стикери, но ако се навие, това най-вероятно ще е последния път...За справка, до тук са направени поне 4-500 стикера и ВСИЧКИ те са платени със личните пари на Омбре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

давам 20 лв. :fun: на 1net за 4 стикера при първото ми хадене до София :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...