Jump to content
Guest street_fighter

Издирва се!

Recommended Posts

Guest street_fighter

здравейте,аз съм от Пловдив и издирвам сив прелюд 4 та генерация.майната 6 та го познавал ама не мога да му прата лс щото пише че го нямало.въпросът ми е някои ако го познава въпросният човек с прелюда или майната да пише,моля,че ми казаха че се продавал ама като нямам координати.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

здравейте,аз съм от Пловдив и издирвам сив прелюд 4 та генерация.майната 6 та го познавал ама не мога да му прата лс щото пише че го нямало.въпросът ми е някои ако го познава въпросният човек с прелюда или майната да пише,моля,че ми казаха че се продавал ама като нямам координати.

Имаш предвид Iltcho ли ??? От Враца , ако става въпрос за него , той имаШе Прелюд БА4 , но го продаде :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

не е на Илин, този е пловдивски, обясних му каквото знам за него, и къде да търси, дано го намери и да не е продаден, защото е перфектен !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

не е на Илин, този е пловдивски, обясних му каквото знам за него, и къде да търси, дано го намери и да не е продаден, защото е перфектен !

ми не знам дали е продаден ама е хубав много а не мога да се свържа с човека.еми ако не е тои ше е сивик 5 та и тва е....че съм го закъсал,не мога и сивик да намера,ше тряя до софия да хода другата седмица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Здрасти!Преди година и половина щях да купувам въпросният Lude от Пловдив (Майната си спомня ;) ...), дори още имам 4 снимки в компа. Но се отказах, защото тогава беще още инвалиден, но по спомен през юни или юли тази година инвалидният период изтича. Колата изглежда МНОГО запазена, говорил съм си със собственика многократно тогава (казва се Пепо) и имам добри впечатления от него ;) Предполагам, че Майната ти е дал телефона му, ако не утре ще го постна тук (мобилен и служебен).Успех от мен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

не му пазя телефона, постни го на пича, че не мога повече да му помогна ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Доколкото знам аз, има един сив Прелюд в Пловдив, който се продава, но не е BA4, а предишния модел (1983-1987) ;) Ето темата !!!Не съм много наясно, какъв точно е двигателят, но според мен е 1.8 SOHC 12V (AB) със 105 коня ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Доколкото знам аз, има един сив Прелюд в Пловдив, който се продава, но не е BA4, а предишния модел (1983-1987) ;) Ето темата !!!Не съм много наясно, какъв точно е двигателят, но според мен е 1.8 SOHC 12V (AB) със 105 коня ;)
не не,не става въпрос за този.Пича да ме извинява ама тва е стария прелюд и няма такъв прелюд производство 92 година.сега го продава 4500!!!!!! лева.аз лично не мисля че този прелюд струва повече от 2000-2500 лв.сТАВА ВЪПрОС ЗА BA4.Пичове мОлЯ ПОмОГНЕТЕ чЕ СЪм ОТчАЯН.ОТ ПлОВДИВ СЪм И НЕ мОГА ДА СИ НАмЕрЯ НИКАКВА ХОНДА.ПО ПрИНцИП ИСКАм СИВИК 1.5 АмА рАЗбрАХ чЕ ВЪПрОСНИЯ ПрЕлЮД Е НА ХУбАВА цЕНА И СЕ ЗАмИСлИХ.зНАм чЕ В СОФИЯ мОГА ДА НАмЕрЯ НО В мОмЕНТА ХОДЕНЕТО ДО ТАм мИ Е мАлКО ПрОблЕмНО И НЕ мОГА ДА ОТИДА ПОНЕ ДО КрАЯ НА мЕСЕцА И ЗА ТВА СЕ НАДЯВАм И НА НАЙ мАлКОТО В ПлОВДИВ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Здрасти!. ако правилно се сещам ,май говориш за прелюд около 93-94 год. сребрист , не знам как се казва пича , но му знам прякора - Аспирина му викат ;) мога да разбера как се казва, ако за същото нещо става въпроз. п.с. а то тези прелюди в града не са много, а сребристия е негов ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER
Отговорено (Редактирано)

Здрасти ;) Както обещах по-рано, пускам телефоните на Пепо:032/ 953 620, 0898/ 898 032Колата е Прелюд ВА4, 2.0 16V / 137 hp, първа регистрация 1990-та, сив металикХайде успех ;) и да ни държиш в течение.P.S. По времето, когато се пазарихме за колата (ПРЕДИ да изтече инвалидността !) цената бе около 4000 лева. Възможно е сега да е увеличена...

Редактирано от THUNDER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Здрасти пак. :) за този прелюд в пловдив сребрист 2.0 попитах днес, но бил продаден преди месец на някое брато от Сливен. сорка :D. щом имаш желание пак ще намериш .пожелавам повече късмет , и все пак дано да става въпроз за друг човек ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Колега сК1, виждам, че се опитваш да помогнеш на момчето с инфо, но: колата, която той търси е Прелюд ВА4 (1987-1992), а ти му говориш за следващият модел ;) . Най-малкото виж, че говори за 4500 лева, а модела, който ти предлагаш "стартира" на пазар от около 8 бона :) Така, че не го обърквай - той е достатъчно притеснен в търсенето ;) street_fighter - нещо замлъкна, дано да е заради пътуване до Пловдив ;):D ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter
Отговорено (Редактирано)

здравеите,благодаря на всички които ми помогнаха и най-вече на TUNDER за подробното инфо но маи ще се наложи да преустановя малко търсенето защото след поредния оглед вчера на една хонда на мои приятел се скарах (отново за 174692 път) с баща ми-главният виновник за това да се усложни покупката на хонда.Не ме разбираите погрешно,не съм малък дришлю на 18 год. но просто не са лично мои парите и колата няма да е само моя,не зависи само от мен покупката...явно ще чакам по добри времена когато ще събера пари и ще си взема Хонда Прелюд,а това ще стане рано или късно,защото за мен Хонда е единственния автомобил които искам да карам.Дано се оправя с баща ми (в което дълбоко се съмнявам ) и да ида да го видя.За сега преустановявам търсенето.Благодаря още един път за инфото. :) ;)p.s.нямате си представа как съжалявам че виждам телефона днес а не вчера,може би сега щеше да е различно,но това се казва ирония на съдбата.

Редактирано от street_fighter

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Освен да кажа "Съжалявам !" друго не ми остава :) ...А телефоните ги пуснах вчера преди обед (11:08) - по стечение на обстоятелствата ги имах записани само в мобилния ми, а за той беше изключен от събота вечер до вчера, просто нямах зарядно на вилата... Гадост и това е :D Въпреки това - НЕ СЕ отчайвай! Имаш желанието и съм убеден, че рано или късно ще си купиш Прелюд-ка ;);) !А и не знам дали не си струва да "обработиш" отново баща си, включително с използването на трети лица (майка ти, други роднини...) :D:D+ пари на заем, кредит, разговор с Пепо за изплащане - опитай всичко и тогава кажи: "Не става!", това поне е моят принцип ;) УСПЕХ пич!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Освен да кажа "Съжалявам !" друго не ми остава :o ...А телефоните ги пуснах вчера преди обед (11:08) - по стечение на обстоятелствата ги имах записани само в мобилния ми, а за той беше изключен от събота вечер до вчера, просто нямах зарядно на вилата... Гадост и това е :P Въпреки това - НЕ СЕ отчайвай! Имаш желанието и съм убеден, че рано или късно ще си купиш Прелюд-ка ;):dunno: !А и не знам дали не си струва да "обработиш" отново баща си, включително с използването на трети лица (майка ти, други роднини...) :guns::guns:+ пари на заем, кредит, разговор с Пепо за изплащане - опитай всичко и тогава кажи: "Не става!", това поне е моят принцип :guns: УСПЕХ пич!

благодаря много за подкрепата,но не мисля да продължавам или да се боря с баща ми защото просто няма смисъл,а за колата аз му казах да си взима каквото си прецени той защото аз се уморих.За пари на заем не се навивам защото не работя от известно време...тези дни мога да ида да го погледна все пак този Прелюд!!! TUNDER пак ти благодаря за подкрепата- ценя тези неща,дано някои ден и аз фикурирам в темата ~кои какво кара~

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...