pitbuls 21 #1 Публикувано 21 Октомври, 2008 колеги в петък мислим да отскочим до варна да гледаме един рекс 1 ген(има го в мобиле.бг,мисля че 12 обява беше подред),момчето каза че ходи по гонки.някои дали знае колата,интересува ме в техническо отношение всичко което можете да ми кажете за нея.мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The Pit Bull #2 Отговорено 21 Октомври, 2008 колеги в петък мислим да отскочим до варна да гледаме един рекс 1 ген(има го в мобиле.бг,мисля че 12 обява беше подред),момчето каза че ходи по гонки.някои дали знае колата,интересува ме в техническо отношение всичко което можете да ми кажете за нея.мерси предварителноAko става въпрос за тази http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu...f18=1&f19=2намира се преди светофара на кат -Авто мивка сити и вече не с тези джанти,а и реално не изглежда така лъскава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The Pit Bull #3 Отговорено 21 Октомври, 2008 (Редактирано) . Редактирано 21 Октомври, 2008 от The Pit Bull Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове