Jump to content
Guest hangman_real

въпросче за Wifi

Recommended Posts

Guest hangman_real

колеги интересува ме следното. Имам Н73 без WiFi. има ли вариянт през блутуута да се pair- не с някакво друго устроиство. Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги интересува ме следното. Имам Н73 без WiFi. има ли вариянт през блутуута да се pair- не с някакво друго устроиство. Мерси

Ммммммм да вазможно е да варжеш с блутуута ПЦ или Покет ПЦ което да е с Лаерлес което ще е по добрия вариант и да правиш трансфера през блута ама и двете устройства ще трябва да бадат с идентичен софтуер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма начиннотговора е тел. wi fi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм си свързал стария телефон с домашния си интернет(телефона беше SE W800) ...пуснех нет през Блутут-а на комп-а и после настроики на тела и така нататък .. и става ,но за свързване към WiFI едвали ще стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има начин слагаш блутут на комп които е на близо има едни програмки които се слагат на компютъра и друга на телефона и ти рутира нет за тела, тествал сам го и работи варианта ,важно е само да си купиш хубав блутут че аз зех един смотан дето като минеш 5-10 метра и спираше

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да номерът става, но наистина ще ти трябва някаква програма която да обезпечи рутирането м/у компютъра ти и телефона.Аз на п800/п910 това го правех с mRouter.В http://www.all4smartphone.com/ доста е бистрена темата, виж във форума, набързо ти намерих това http://www.all4smartphone.com/forum/viewto...452&start=0 , ако потърсиш още ще намериш 100% .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...