max_points99 0 #1 Публикувано 19 Октомври, 2008 Днес ми светна докато си карах жълтата иконка до обортомера, която не съм на 100% сигурен, но миля че е за конпрол върху вредните газове(MALFUNCTION INDICATOR LAMP). Някой има ли идея на какво се далжи това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borvas 0 #2 Отговорено 19 Октомври, 2008 Освен при евентуален проблем с вредните емисии, тази лампа може да светне и ако не е добре затворена капачката на резервоара. Провери първо това, а ако продължи да свети вече ти трябва по-компетентен съвет. И пиши какво е станало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
max_points99 0 #3 Отговорено 19 Октомври, 2008 Ще прегледам утре системата, но ме самнява да е от капачката на резервоара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
max_points99 0 #4 Отговорено 20 Октомври, 2008 Днес лампата си огасна и всичко е наред, само не мога да си обясня какво я накара да светне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest go6i11 #5 Отговорено 20 Октомври, 2008 виж тук за кво иде реч и може би ще си отговориш саМhttp://www.fastjapcars.com/mod-subjects-pr...1-scope-all.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове