Jump to content
Guest tuto

пазете си лаисните

Recommended Posts

Guest tuto

колеги пазете си мн лаисните мн са по4нали да ги свалиат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

За кои лайсни говори6 и как да ги опазим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Предполагам на вратите, страничните. Абе само веднъж трябва да гепя някой как ми пипа по колата...... :rolleyes::angry: Ще го отнесе за всички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

На мен ми отнесаха от предния джам 1-та :rolleyes: .На вратите нали са хванати с гайка тях как ги вземат мамка им :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Demon Публикувано на Jun 15 2005, 08:49 PM   Предполагам на вратите, страничните. Абе само веднъж трябва да гепя някой как ми пипа по колата......  Ще го отнесе за всички! 

Ми сложи си емблема и действай :rolleyes: Само си приготви фотоапарата, че ако ти се стори як крадеца да го щракнеш преди да вазираш :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Demon Публикувано на Jun 15 2005, 08:49 PM   Предполагам на вратите, страничните. Абе само веднъж трябва да гепя някой как ми пипа по колата......  Ще го отнесе за всички! 

Ми сложи си емблема и действай :rolleyes: Само си приготви фотоапарата, че ако ти се стори як крадеца да го щракнеш преди да вазираш :lol:
Абе не придвиждам опция възиране, бая як трябва да е!Както и да е, да не изпадаме в подобни филосовски спорове :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

да не изпадаме в подобни филосовски спорове

Няма :rolleyes: Просто си мислех че крадците също ползват интернет. Нека знаят какво ги чака :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1
:rolleyes: Trevoga Pazete se ot zakoravelite kradtsi na laisni i emblemi!!! abe decata vi gi kradat da si igraqt s tqh ili da i gi subirat tova e koi yvajavasht sebe si kchoradjiq 6te krade embei we :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

крадат бе крадат и още как деба и наркоман4етата ... на мене ми свалиха задната емблема и предния рег. номер ... каква комбинация само ..... тоя номер ми вкара такива разправии че направо убивам ако видя!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

Най-добре всеки да си надпише лайсните и да се разбере дали се въртят едни и същи - открадват на A, той търси и купува открадтаната от B, той взима открадната от C и така много души си въртят една и съща лайсна ;)Аз също съм без, само че не мога да уцеля прясно открадната, никъде няма.Ако някой има излишна - предно стъкло, дясна - да свирка моля...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex
http://www.pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=652 http://www.pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=135 http://www.pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=106 Тоова са подходящи нещица за всякаква паплач,щъкаща нощем около колите ни!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

;) Trevoga Pazete se ot zakoravelite kradtsi na laisni i emblemi!!! abe decata vi gi kradat da si igraqt s tqh ili da i gi subirat tova e koi yvajavasht sebe si kchoradjiq 6te krade embei we ;)

Тази от предното стъкло е един исключително ценен артикул едвали деца ще си играят с нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

abe decata vi gi kradat da si igraqt s tqh

Мммдаааа ;) Последното дете дето го хванахме да пипа по колите беше 185-190см. и над 100кг. Млатихме го 6 човека на почивки а после като дойдоха полицаите да го прибират, горкото дете им нареза по няколко (кат Джеки Чан ) и вазира!!! Та за това му писах на Демона за фотоапарата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
:):D;) Колега съжалявам, знам че не е смешно, но не очаквах да прочета това!Ебаси идиота, как не са го хванали ченгетата после?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

как не са го хванали ченгетата после?

Ми тя е дълга тая, пък мен много ме марзи да пиша на кирилица щото я нямам нарисувана на клавиатурата :dunno: Ако ме подсетиш на срещата, ще ти разкажа и за други "хлапета" :o Черни злоба и зафист са причина за тия кокошкарски кражби (лично мнение)!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...