Jump to content
Guest koceto1

Жълтата лампа свети

Recommended Posts

Guest koceto1

От извесно време когато запаля колата и секунди след това ми светва жълтата лампа. четох някаде ка да проверя кои грешки ми птави комп-а. видях и се оказаха 8 и 17. та вапроса ми е някои знае ли за какво са тия грешкиблагодаря :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

17 -ката не е болка за умиране.... работи ли ти километража?8-цата обаче е гадна работа.......Ресетни си ЕЦУ-то като махнеш минуса на акумулатора за 15сек. покарай малко и виж какви са кодовете пак.код 8 ( ТДЦ или сензор за горна мъртва точка) е кофти да се е скапал. Намира се в делкото..... а там ако се е скапало едно лагерче, очаквай мазало!Направи това което ти казах, огледай си кабелите и купунзите и кажи какъв е резултата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Демек ако е тва не се знае колата кога 6те спре.Въпрос на време :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

абе няма да те остави на пътя.... най-много да се прибереш или на авариен режим с управление от главния процесор или в най-лошия случай, бекъп процесора ще те прибере :balloon: Японците са луди беееее, само дето бекъп двигател няма :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAX-1

Ne razbiram mnogo , no ot opit ty kazvam: vis kontaktora na AGR klapana,pocisti si obuvkite i gi napruskay s KONTOKS na FILIPS/pomaga/ osven ako ne karas na GAS/gadna rabota/ :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...