Jump to content
Guest Lachic

Автомат. скоростна кутия - ПОМОЩ

Recommended Posts

Guest Lachic

Здравейте всички,Четох много за проблемите на автоматичните скоростни кутии, но като моя не видях и по тази причина поставям темата. Имама Хонда Лого 1,3 /2001г./ от няколко часа. При теста на колата всичко беше ОК със скоростите, но като я покарах градско 20-ина минути започна да се тресе при потегляне. Нищо не разбиам от автоматици и МНОГО МОЛЯ да ми дадете вашето мнение за проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lachic

Здравейте всички,Четох много за проблемите на автоматичните скоростни кутии, но като моя не видях и по тази причина поставям темата. Имама Хонда Лого 1,3 /2001г./ от няколко часа. При теста на колата всичко беше ОК със скоростите, но като я покарах градско 20-ина минути започна да се тресе при потегляне. Нищо не разбиам от автоматици и МНОГО МОЛЯ да ми дадете вашето мнение за проблема.

Пропуснах да отбележа, че колата се тресе при подаване на газ при тръгване, маслото за скор. кутия е за смяна, но е добро-кафеникав цвят. Стори ми се, че се е запенило / проверих го при запален двигател на студена кола/. Възможно ли е да се е смесило с антифриз и затова да тресе така при потегяне? Същия проблем го има и при включена задна скорост и подаване на газ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи маслото трябва да е червено-виолетово на цвят ,поне АTF Z1 е такова НА ХОНДАа дали се е смешало с антифриза си погледни охладителната течност в радиатора дали е чиста или има масълце

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...