Jump to content
Guest XplodX

Спортно окачване

Recommended Posts

Виж ся какво, ако ти е по-ниска колата. т.е. гумите почти да ти опират в калниците , значи или са сменяни пуржини или амортисьори и пуржини в комплект, т.е. въпросното спортно окачване. Гумите играят някаква роля ама не чак толкова голяма, колкото смаото окачване. Сам спровери ако при неравности в асфалта или паветата колата много се клатушка, значи просто не ти е колата за България ;) ;) :lol: Моята също я взех от Германия и беше с някакав тунингза мое учудване. Окачване, крило, джанти, някви диодни светлини доло на броните и подсилващи щанги за амортисьорите. Да ти кажа мнооо добре, смао дето не е за България. СУпер кола, бърза, спортна, ама няма каде да я оънеш братче :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох малко за гумите и си мисля, че всичко се дължи на това, че гумите са с индекс "w".Това означава че са до 270км. което ги прави с по твърд каучук за да са по издръжливи на високата скорост.Нали спортните пружини са с цветове а моите са си нормални,незнам колеги ще видим като сложим зимните гуми дали ще се променат нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен е същата работа колега .Същия акорд със сменени пружини амаортисьори .На 17см от земята съм ,верно друска доста обаче в завойте влизам като влак :dry: немърда от пътя .Поне за сега де :)Карай спокойно .Пък дано скоро ни оправят пътищата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен е същата работа колега .Същия акорд със сменени пружини амаортисьори .На 17см от земята съм ,верно друска доста обаче в завойте влизам като влак :dry: немърда от пътя .Поне за сега де :)Карай спокойно .Пък дано скоро ни оправят пътищата :)И аз се надявам да оправят пътищата но нещо в тунела няма светлина да го еба!!!Аз не мисля, че имам промяна в окачването понеже нямам цветове нито на пружините нито някъде по окачването, но това времето ще го покаже.Ако продължава да подрусва и със зимните гуми значи работата е ясна.Трябва да ги срещнем някога тези два ниски акордиона, белкем дупките се уплашат и сами се запалнят. :);) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest WILDMAN

Абе няма да успеем да ги уплашим си мисля ама поне кураж можем да си даваме :D Аз сега видях твоята е 97 година а моята баба 94год ама се мисли 99 :D млада по душа е пущината :D .Аз сериозно се бях замислил да вдигна на по височко но се отказах след като я покарах 2 месеца първо парите ми станаха проблем пък и като ми се наложи да влезна в няколко по остри завоичета по бързичко ,разбрах че ще я оставя като влечуго до края на дните и ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondarev_accordov

94 или 97 хондата си е хонда, тя не старее.Напротив от годините се разработва и все по пъргъва и корава става!!!Предполагам ще се видим на следващата месечна среща?!

Редактирано от misho
ЦИТ�ТИ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска погледнах документите на Хондата и намерих гаранциона карта за тунинг кит на окачването.Сменени са пружините, та въпроса ми е къде мога да проверя колко пари струват оригиналните пружини и според вас дали си струва смяната и съответно продажбата на спортните.Гледам че са на някаква извесна спортна компания с гаранция и печат, предполагам че ще струват колкото да си взема едни оригинални и може да ми останат пари за почерпка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...