Jump to content
Guest Gandalf

Пак крадци

Recommended Posts

Guest Gandalf

Да се оплача колеги, снощи някой скапаняк ми е откраднал задната емблемаи сега колата стои една такава некрасива отзад. Званях на застрахователите, но нещо не ми се вярва да стане работата.Дайте съвет каде има емблеми - нови, втора и трета ръка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Това не са крадци, ами са тъпанари :rolleyes: А относно емблемата, ще ти кажа какво съм направил аз. Когато купих Акорд-а беше без емблеми. Колегата, от когото го купих ми даде две пластмасови. Много е важно да отбележа, че на пластмасовите щифтчетата за закрепяне не въвпадат с дупките на капака. Отчупих тези щифтове, нарязах си тънки лентички двойнозалепящо и си ги сложих така. Предимствата са, че няма да им дава много зор да я извадят следващия път (дано да няма следващ път) за да ти издерат капака с отверката и, че цената на пластмасовите е 2-3лв и хич няма да ти дреме :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

За щастие боята не одраскана, но откъде мога да си купяемблемка. Цената от 2-3 лева е поносима, дано и да не личи много, че не оригинална

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Във всеки магазин за фалшиви автоаксесоари т.е. от тоя тип дето има изложени тасове отвън. За личенето - хич не си и личи даже. Само не знам дали на Аеродек-а емблемата отзад не е по-специфична, щото на лифтбека си е една такава...Не си купувай на старо за да не им одисваш на тия, дето са я гепили. Ако не са ти я откраднали с такава цел, се чудя що за Хондаджия е този, който би посегнал на колата на колега, за да оборудва своята :lol::rolleyes::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demonaz

За Акорд 4-та генерация, просто забравете да намерите. И аз и Омбре сме без такива поради липса на място откъдето могат да се вземат. Истината според мен е да се махат емблемите и на тяхно място гордо да стои лепенката на фен клуба. Аз вече си имам такава и много и се кефя. На мен ми махнаха тази с надпис HONDA и отдолу се подаде одрано, откъртена боя. Абе свинска работа. Другата ми е счупена. И антената ми изтръгнаха пенделите. И с боя я бяха намацали. Абе нямам думи. Махайте каквото може да се краде, освини.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз вече от месеци съм без емблема, за да не ми надерат отново капака и да не ми ги гепят пак. Просто я закарах на майстор, да оправи дупките. Някак си и свикнах и вече не ми се струва толко зле :rolleyes:

Ето:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

и мойта предната паднала в канала :rolleyes: ама туй е положението кво да се прави. ще я правя и аз без емблема. то и без това май стои по-добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Някак си и свикнах и вече не ми се струва толко зле

:rolleyes:

Отчупих тези щифтове, нарязах си тънки лентички двойнозалепящо и си ги сложих така.

Tова е начина :angry: За 2-3лв. си заслужава да се порадваш на собствената си кола :lol::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko
Отговорено (Редактирано)

абе сваляйте ги тия емблеми и запалваите дупките даже стои по добре ... на мен сега ми е одран задния капак заради копеленцата ... спасения няма ... все пак сме в БГ :balloon:най-тъпото е че сам чувал и че помежду ни си ги крадем :blink:то за тва е хубаво още лепенки да се знаем ама ...

Редактирано от sashko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

най-тъпото е че сам чувал и че помежду ни си ги крадем :Pто за тва е хубаво още лепенки да се знаем ама ...

:blink: Ебаси.......струва ми се, че хората които познавам в клуба са свестни и са хора с които има много неща които да си кажем, на един акъл сме с много от тях и с някой други сме изпили доста бири и сме обсъдили много неща. Честно казано не бих го повярвал :balloon: Предлагам никой да не прави подобни заключения, ако не е сигурен за нещо. Все пак с доста от хората не се познаваме от вчера и са заслужили доверието си с времето. Нека не всяваме съмнения по между си на основата на предположения. До сега сме били единни и сме си помагали, да си останем така и за напред. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

най-тъпото е че сам чувал и че помежду ни си ги крадем ;)то за тва е хубаво още лепенки да се знаем  ама ...

;) Ебаси.......струва ми се, че хората които познавам в клуба са свестни и са хора с които има много неща които да си кажем, на един акъл сме с много от тях и с някой други сме изпили доста бири и сме обсъдили много неща. Честно казано не бих го повярвал :) Предлагам никой да не прави подобни заключения, ако не е сигурен за нещо. Все пак с доста от хората не се познаваме от вчера и са заслужили доверието си с времето. Нека не всяваме съмнения по между си на основата на предположения. До сега сме били единни и сме си помагали, да си останем така и за напред. :drunk:
като казвам помежду си имах предвид от хонда на хонда а не от фен клуба .. моля за извинение ако сам обидил някои с двусмисленото си изказване ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

разбира се! ти какво очакваше, някой с опел да ти открадне емблемата ли?по-скоро обратното :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...