Guest Gandalf #1 Публикувано 15 Юни, 2005 Да се оплача колеги, снощи някой скапаняк ми е откраднал задната емблемаи сега колата стои една такава некрасива отзад. Званях на застрахователите, но нещо не ми се вярва да стане работата.Дайте съвет каде има емблеми - нови, втора и трета ръка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #2 Отговорено 15 Юни, 2005 Това не са крадци, ами са тъпанари А относно емблемата, ще ти кажа какво съм направил аз. Когато купих Акорд-а беше без емблеми. Колегата, от когото го купих ми даде две пластмасови. Много е важно да отбележа, че на пластмасовите щифтчетата за закрепяне не въвпадат с дупките на капака. Отчупих тези щифтове, нарязах си тънки лентички двойнозалепящо и си ги сложих така. Предимствата са, че няма да им дава много зор да я извадят следващия път (дано да няма следващ път) за да ти издерат капака с отверката и, че цената на пластмасовите е 2-3лв и хич няма да ти дреме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gandalf #3 Отговорено 15 Юни, 2005 За щастие боята не одраскана, но откъде мога да си купяемблемка. Цената от 2-3 лева е поносима, дано и да не личи много, че не оригинална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #4 Отговорено 15 Юни, 2005 Във всеки магазин за фалшиви автоаксесоари т.е. от тоя тип дето има изложени тасове отвън. За личенето - хич не си и личи даже. Само не знам дали на Аеродек-а емблемата отзад не е по-специфична, щото на лифтбека си е една такава...Не си купувай на старо за да не им одисваш на тия, дето са я гепили. Ако не са ти я откраднали с такава цел, се чудя що за Хондаджия е този, който би посегнал на колата на колега, за да оборудва своята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demonaz #5 Отговорено 15 Юни, 2005 За Акорд 4-та генерация, просто забравете да намерите. И аз и Омбре сме без такива поради липса на място откъдето могат да се вземат. Истината според мен е да се махат емблемите и на тяхно място гордо да стои лепенката на фен клуба. Аз вече си имам такава и много и се кефя. На мен ми махнаха тази с надпис HONDA и отдолу се подаде одрано, откъртена боя. Абе свинска работа. Другата ми е счупена. И антената ми изтръгнаха пенделите. И с боя я бяха намацали. Абе нямам думи. Махайте каквото може да се краде, освини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #6 Отговорено 15 Юни, 2005 Аз вече от месеци съм без емблема, за да не ми надерат отново капака и да не ми ги гепят пак. Просто я закарах на майстор, да оправи дупките. Някак си и свикнах и вече не ми се струва толко зле Ето: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #7 Отговорено 15 Юни, 2005 и мойта предната паднала в канала ама туй е положението кво да се прави. ще я правя и аз без емблема. то и без това май стои по-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #8 Отговорено 15 Юни, 2005 Някак си и свикнах и вече не ми се струва толко зле Отчупих тези щифтове, нарязах си тънки лентички двойнозалепящо и си ги сложих така. Tова е начина За 2-3лв. си заслужава да се порадваш на собствената си кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sashko #9 Отговорено 17 Юни, 2005 (Редактирано) абе сваляйте ги тия емблеми и запалваите дупките даже стои по добре ... на мен сега ми е одран задния капак заради копеленцата ... спасения няма ... все пак сме в БГ най-тъпото е че сам чувал и че помежду ни си ги крадем то за тва е хубаво още лепенки да се знаем ама ... Редактирано 17 Юни, 2005 от sashko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #10 Отговорено 17 Юни, 2005 най-тъпото е че сам чувал и че помежду ни си ги крадем то за тва е хубаво още лепенки да се знаем ама ... Ебаси.......струва ми се, че хората които познавам в клуба са свестни и са хора с които има много неща които да си кажем, на един акъл сме с много от тях и с някой други сме изпили доста бири и сме обсъдили много неща. Честно казано не бих го повярвал Предлагам никой да не прави подобни заключения, ако не е сигурен за нещо. Все пак с доста от хората не се познаваме от вчера и са заслужили доверието си с времето. Нека не всяваме съмнения по между си на основата на предположения. До сега сме били единни и сме си помагали, да си останем така и за напред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sashko #11 Отговорено 19 Юли, 2005 най-тъпото е че сам чувал и че помежду ни си ги крадем то за тва е хубаво още лепенки да се знаем ама ... Ебаси.......струва ми се, че хората които познавам в клуба са свестни и са хора с които има много неща които да си кажем, на един акъл сме с много от тях и с някой други сме изпили доста бири и сме обсъдили много неща. Честно казано не бих го повярвал Предлагам никой да не прави подобни заключения, ако не е сигурен за нещо. Все пак с доста от хората не се познаваме от вчера и са заслужили доверието си с времето. Нека не всяваме съмнения по между си на основата на предположения. До сега сме били единни и сме си помагали, да си останем така и за напред. като казвам помежду си имах предвид от хонда на хонда а не от фен клуба .. моля за извинение ако сам обидил някои с двусмисленото си изказване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #12 Отговорено 19 Юли, 2005 разбира се! ти какво очакваше, някой с опел да ти открадне емблемата ли?по-скоро обратното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове