EmbaTa 0 #1 Публикувано 17 Октомври, 2008 От къде мога да си купя захранващ кабел за радар тетектор Cobra? Опитах да приспособя едно зарядно за Нокиа, но нещо не стана, какво може да ме посъветвате!? Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 17 Октомври, 2008 Става от зарядно нокиа . Аз също ползвам кабелче от такова , вързано отделно , защото тва през запалката не ми допада да се мотае по цялото табло. Само че намираш от старите зарядни дето са с по-големия накрайник . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmbaTa 0 #3 Отговорено 17 Октомври, 2008 Става от зарядно нокиа . Аз също ползвам кабелче от такова , вързано отделно , защото тва през запалката не ми допада да се мотае по цялото табло. Само че намираш от старите зарядни дето са с по-големия накрайник .Намерих, но нещо не влиза буксичката, малко е по-широка, ти как я мушна, свободно или си напрягал за да влезе, моделирал ли си нещо по самата букса???Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове