Jump to content
Guest M.R.Tuning

Опаааааа

Recommended Posts

Guest M.R.Tuning

Здрасти на всички така днес си взех Койловерчета предните си ги монтирах но с задните имам малак проблем меко казано скасах болта който даржи носача с амортесиора виште снимката

Публикувано изображение

какво може да се направи в този случей дали може да се избие болта тайкато отдругата страна е гайка или нещо друго

а и дали болта е с ребра като на предните 2 амортесиора

ето снимка как изглежда и от другата страна гайката

Публикувано изображение

та така моля за помощ че така не мога да си карам Хондето

Поздравииии

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много внимателно с бормашина и хубава боргия разпробий болта! Трябва да минеш право през него до края му, без да пробиваш под такъв ъгъл, че да осереш резбата! Това е моето решение, дано има някое полесно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: колега как успя да скъсаш главата на болта а не гайката ? :lol: напъвал си от грешната страна. Гледам че си го пръскал с нещо за раздвижване. Намажи го със спирачна течност и пробвай да го раздвижиш от другата страна (от към гайката). И след това пробвай да го избиеш с някакво шило.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми лесно се късат. Аз скъсах 2 по абсолютно същия начин. С времето болта се заварява за тампона. Как постъпихме ние: С флекса изпилихме гайката и разпробихме болта толкова колкото да може да извадим амортисьора. После на пресата избихме останалият болт в тампона... Може и да успееш да разпробиеш целия болт за да го изкараш но ние не успяхме, а и не е удобно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре а болта на ребра ли е и може ли да се варти до като е ватре защото предните при мен можеха да се вартят и нямаше значение от коя страна ги зарвивам и завивам

А татака идеята ми беше сега с шило да се пробвам да го избия на ванка да ли ще стане или да се мача да развия гайката

manniakk ти от каде си намери болтосе после

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де ,ако е на резба навий контра гайка до другата и опитай да развиеш!Ако не е,трябва да го избиеш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

сложи спирачна течност или специализиран спрей за разяждане на ръжда, изчакай колкото е необходоно и се опитай да го развъртиш откъм гайката. Болта трябва да се върти в леглото на тампона. Скъсал се е защото се е заклинил именно за това сегло. Като мръдне може и да го избиеш. Ако пробваш директно да го избиваш, рикуваш да го приплескаш и посмъртно да не може да мине през тампона.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

напъвал си от грешната страна.

Не, не е :) Гайката е точкована за амортисьора. Най-лесно и бързо става, гайката с флекса. Разчекваш ушите и вадиш. После на пресата остатъка от болта. Ако неще, цялата втулка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

Не, не е :) Гайката е точкована за амортисьора.
не знаех че са я парнали :) тогава наистина трябва да играе флекса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, не е :) Гайката е точкована за амортисьора. Най-лесно и бързо става, гайката с флекса. Разчекваш ушите и вадиш. После на пресата остатъка от болта. Ако неще, цялата втулка.
ООоооооо Shit май е така ей сега го ядах големия мн ми са осложнява работата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...