tape 13 #1 Публикувано 15 Октомври, 2008 (Редактирано) Здравейте. Някой слагал ли е от и-бейските странични огледала на сивик хеч 5ген. Интересуват ме механичните .. как става монтажа, има ли пробелеми... и как се нагласят после, че гледам нямат ръчки за нагласяне ?? Пример! Подобни на тези искам да си взема или другите, които в и-бей ги водят Spoon style...без мигач отстрани. Мерси Редактирано 15 Октомври, 2008 от at_chuchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tazzz #2 Отговорено 15 Октомври, 2008 Колегате GEFI май сложи такива, или подобни свържи се с него да го питаш, или му виж темата, там беше обяснено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #3 Отговорено 15 Октомври, 2008 Обяснение в темата не намерих И подозирам, че неговите са били ел... Все пак няма да се разсърдя на всякакви мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #4 Отговорено 16 Октомври, 2008 Никой ли не е слагал механични огледала от и-бей Говорих с GeFi, но неговите са ел. и не можа да ми каже точно това, което ме интересува. Имат ли си ръчките за настройка надолу/нагоре/наляво/надясно, защото навсякъде по снимките в и-бей ги няма и как става тогава регулирането? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #5 Отговорено 16 Октомври, 2008 Така като гледам регулирането става механично - отваряш джама и наместваш огледалото с ръка За дясното процедурата е малко по трудна, освен ако фишора не е дългокрака кака гимнастичка ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове