Jump to content
tape

странични огледала

Recommended Posts

Здравейте. Някой слагал ли е от и-бейските странични огледала на сивик хеч 5ген. Интересуват ме механичните .. как става монтажа, има ли пробелеми... и как се нагласят после, че гледам нямат ръчки за нагласяне ?? Пример! Подобни на тези искам да си взема или другите, които в и-бей ги водят Spoon style...без мигач отстрани. Мерси :fun:

Редактирано от at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tazzz

Колегате GEFI май сложи такива, или подобни свържи се с него да го питаш, или му виж темата, там беше обяснено :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обяснение в темата не намерих :fun: И подозирам, че неговите са били ел... Все пак няма да се разсърдя на всякакви мнения :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не е слагал механични огледала от и-бей :rolleyes: Говорих с GeFi, но неговите са ел. и не можа да ми каже точно това, което ме интересува. Имат ли си ръчките за настройка надолу/нагоре/наляво/надясно, защото навсякъде по снимките в и-бей ги няма :lol: и как става тогава регулирането?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледам регулирането става механично - отваряш джама и наместваш огледалото с ръка :rolleyes: За дясното процедурата е малко по трудна, освен ако фишора не е дългокрака кака гимнастичка ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...