Jump to content
Guest surr3a1

Що за ЦЕНЗУРА е ТОВА

Recommended Posts

Guest surr3a1

Що за цензура е това да се трият мненията ей така?Снощи се избазиках с Драгич и гледам сега мнението ми го няма :( Ако е така поне го напишете с главни букви някъде?Не мисля че беше обидно или гадно... още повече че с него си имаме приказка! ! !Не разбирам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Не съм напълно в час със конкретния проблем, но ще използвам темата за апел към всички.Последно време ставаме свидетели на тотално разводняване на темите, заради поето искам да Ви помоля за някои неща.1. Ползвайте личните съобщения. Ако са ви малки папките, кажете. Сигурен съм че ако много хора имат проблем с това, ще измислим нещо.2. Въздържайте се от офф-топици. Осовено искам да наблегна на размиването на темата в дългите теми, а именно: "Бисери" и "Максимална Скорост". Огледайте последната и ще видите че последните 2 страници нямат нищо общо с темата.3. Оставете обявите на мира. Постоянно се ползват обявите за ЧАТ и просто дърдорене или безумно упрекване на автора на обявата. Наистина, понякога е полезно да се каже на някой че обявата му е безумна, но моля ви, въздържайте се от дълги диалози и нападки. Освен това, уважавайте малко правото на всеки да пуска обяви. Няма нищо лошо в това някой от нас да си продаде или да търси немска кола. Приемете го като един от нас, а не като някой изрод който само е дошъл да ни дразни.surr3a1, не се цупи че мнението ти е било изтрито. Никой не е безгрешен, но съм сигурен че е имало причина мнението ти да бъде изтрито. Може би ти е за първи път и ти се струва като лична обида..... Не го приемай толкова лично.Тук сме за да ни е приятно и да си помагаме, но преди да пуснете поредното съобщение с нулева информация, моля помислете дали няма просто да добавите още малко плява във форума. А плява и просто лафене на ЛС са добре дошли и никой няма да Ви се сърди или да ви ги трие.Амин :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Амин  ;)

И к'во? Ами нали за това е ФОРУМ, а не МАНУЕЛ за Хонда! Ако няма поне малко оффтопик и размиване, тук отдавна ще е казано всичко и това ще стане най-тъпия и постен "форум"! Дори това мнение вече се чу от няколко човека. Вярно, че на моменти се прекалявя, ама недейте да дебнете постоянно с голямата балтия, щото ейсега за минутка мога да ти покажа няколко ненужни офтопика от последните теми, написани от хора с права! Като ще спазваме правила, нека ги спазват всички! Аз като един от хората с най-много изтрити мнения тук съм на това мнение ... ако греша, моля да бъда публично освиркан ;) П.С> Поради гореописаните причини съм си свалил напоследък постовете до ... 2-3 седмично :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

еееее......не мисля, че 1net няма право. Истина е, че прекаляваме понякога и е истина, че са крайно толерантни грижещите се за реда във форума. Ще се постарая да спазвам правилата. Наистина трябва да има ред, но не и съвсем както се казва да се сече и с голямвата брадва. :angry: Наистина в обявите се прекалява с освиркванията по адрес на продавачи и прочее. Аз дори не съм се сдържал и съм правил забележки в няколко от темите. В крайна сметка ако някой не иска да купи нещо и не му е изгодно, да не пише, значи не го инетересува. А не, че човека е Луд дето го продава и иска толко!Лично Аз в темата за Максимална Скорост, сложих един Офтопик и съм на мнение, че не съм единствения, който пише такива. :lol: Не бих искал тази забележка тук да се превръща в спор между нас, съклубарите и феновете с хората, които са също фенове като нас и се грижат за всичко тук, просто така заради идеята.Мир и щастие за всички :dry::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest me2stk

"...Няма нищо лошо в това някой от нас да си продаде или да търси немска кола. Приемете го като един от нас..."Абе пич, земи да се замислиш малко какво говориш. Хората влизат в този форум за да четат неща свързани с хонда! С тва всички сме съгласни нали?Като ме интересуват обяви за астри, ще ида в форум с астри, а не форум хонда. ААА, ако искаш форума да се казва "1нет, да биг бос", това е друг вапрос... :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Ха-ха.Имаше преди месец-два една тема за циганите. Тъкмо ми дойде мислълта и аз да пусна един пост, натискам "добави отгор" и оппаааа ...... "такава тема не съществува". И защо? Нито беше в "Купувам-Продавам", нито в "Технически въпроси". Беше си в "Общи дискусии"... :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ха-ха.Имаше преди месец-два една тема за циганите. Тъкмо ми дойде мислълта и аз да пусна един пост, натискам "добави отгор" и оппаааа ...... "такава тема не съществува". И защо? Нито беше в "Купувам-Продавам", нито в "Технически въпроси". Беше си в "Общи дискусии"... :hondarulez:

Е да, ама е била в раздел "Общи дискусии" на ХОНДА форум, а НЕ във форум свързан с междуетническите проблеми - нали така ? :thumbs1: Замислете върху написаното от колегата "1net", замислете се и от гледна точка и на това дали искате като някой гостенин, който за пръв път попада в този форум и види Ваше мнение, с какво впечатление да остане - дали Вие сте човек, ентусиаст по един или друг начин които споделя или търси информация нещо свързано с ХОНДА (каквато е и тематиката на форума) или да остане с впечатлението че сте поредния спамер и чатър който си няма друга работа освен да бръщолеви безсмислици и да си убива времето ей така.Просто съветвам (нито заповядвам, регламентирам и т.н., а просто СЪВЕТВАМ) да се замисляте преди да пишете нещо - има ли смисъл, ще помогне това мнение с нещо на четящите конкретната тема (има ли полезност), а не да си пишете ей така за спорта.PS: "Honda-Z", не говоря конкретно за тебе. Говоря принципно и това се отнася за абсолютно всички Нас. Никой не е безгрешен и всеки малко или много на моменти е преминавал границите на горе споменатото от Мене и "1net", но все пак - нека е в рамките на разумното ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Прави сте колеги, но наближава криза със сапуна и шапуана. АТАКА !!!!! :hondarulez::thumbs1:;););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Амин  :)

И к'во? Ами нали за това е ФОРУМ, а не МАНУЕЛ
а пак този Мануел кой е ??????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Ортега. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

............и все пак каквато и криза да наближава, това си остава Форум на Хонда заради което сме всички тук. Теми за това, че на някой му свършил сапуна и прочее не са за този форум и според мен :) Няма значение симпатизираме или не на подобни идеи, не им е просто мястото тук! В Общи Дискусии може да се пусне да кажем тема свързана с автомобилите като цяло или друга тема пак от автомобилния свят!

Аз заставам зад страната на модераторите, защото имат абсолютно право в случая.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

а пак този Мануел кой е ??????????

Ортега. :drunk:

Ето заради такива хуморески влизам в тоа форум :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Що за цензура е това да се трият мненията ей така?Снощи се избазиках с Драгич и гледам сега мнението ми го няма

Явно господин Драгич е важна особа нетърпяща критика ( и без чувство за хумор ) щото и мен ме изтриха "ей така" :rolleyes: Можеше поне едно Л.С. да ми пратите щото в момента се чувствам........ и ми се иска да напиша...... Абе не сте прави. Не се ли усещате?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Що за цензура е това да се трият мненията ей така?Снощи се избазиках с Драгич и гледам сега мнението ми го няма

Явно господин Драгич е важна особа нетърпяща критика ( и без чувство за хумор ) щото и мен ме изтриха "ей така" :) Можеше поне едно Л.С. да ми пратите щото в момента се чувствам........ и ми се иска да напиша...... Абе не сте прави. Не се ли усещате?
Гледам мойто име.....не съм в 4ас за кво говори6 за кви критики. :rolleyes::P Не знам и Surr3a1 (цитира6 него) какво се е базикал,но каквото и да е нема грижи 6тот се познаваме ли4но. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

А ти?

Утре можеме да го обсъдиме. Мен не ме е страх да си призная грешката ( ако съм сгрешил ). Трябва само арбитър да има както си му е реда :)

Не знам и Surr3a1 (цитира6 него) какво се е базикал,но каквото и да е нема грижи 6тот се познаваме ли4но.

И аз не знам, ма няма и да разбереме. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Малий ква сам заядлица :dry: Ми .... добре. Виновен съм :thumbs1: Верно се заядох :blink: Ма някои се заяждат и повече пък не ги трият :blink: Явно ще правя компания на Дидко :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Явно ще правя компания на Дидко :dry:

ADH...Victor

Публикувано изображение

...Didko...

ЛюбоФФ! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

ADH...Victor

Публикувано изображение

...Didko...

ЛюбоФФ! :unsure:

Бате, нямам нищо против тебе, обаче се държиш ЛИГАВО, ИНТРИГАНТСКО и си МНОГО изморителен и дразнителен ! Как да ти го обясня по-просто.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest wicked

Модератори и потребители имат равни права в форум по отношение на изпращане на съобщенията. Нормално е да се трият расистки намеци например, но прекалена цензора стерилизира атмосферата между феновете.Аз също съм на мнение че форума е само за Хонда и за никой друг производител освен ако не се правят сравнения.

Редактирано от wicked

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...