Jump to content
Нимрод

Имам едно питане

Recommended Posts

зависи какво искаш от колата си ако ти се кара бегачка се мятай на б16ката без да ми мислиш :lol: аз също скоро това ще правя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос на виждане е дали си струва и т.н.Всеки който ти каже нещо би било строго индивидуално, ти сам си реши.А относно автомат на ръчка и обратно:на мене ми сложиха моя двигател за един работен ден, като в това време бе включена и тази врътка, със скоростната кутия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос на виждане е дали си струва и т.н.Всеки който ти каже нещо би било строго индивидуално, ти сам си реши.А относно автомат на ръчка и обратно:на мене ми сложиха моя двигател за един работен ден, като в това време бе включена и тази врътка, със скоростната кутия.

Какви пари ти излезе преправянето от автомати1на на ръчна колега :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми заслужава си:lol: много ясно ама ти трябват мотора полуоските Е.ц.у инсталцията е хубаво.. да вземеш ... спирачки..(да не се убиеш) общо взето всичко се прправя :lol:

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

West bam, смело се хвърляй, няма да съжаляваш, освен за автомата, ама то спортна кола с автомат много скъпо бре, а за по - големия мотор, ще си освежиш и без това добрата кола до неузнаваемост ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги значи според вас си заслужава нянам търпение да се видя с човека в субота и да видя за какво иде реч точно ще ми се и аз да се наредя до ВТИ-те в клуба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Б16А1 или А2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

щом е 5-та вти трябва да е А,2,3,4,5,6 ;) обд 1

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп сори това не го видях ;) Преди да се хвърли6 смело проучи как се преправя кутията към съединител с жило

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре еми утре евентуално ще знам подробности за какъв точно модел двигател става въпрос, живот и здраве ако го взема този двигател ще ви помоля да ме напътите каде точно мога да направя всичко за да тръгне на мойта хондела смисъл сервиз няма да откажа и ваша помощ естесвено ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK

Малко може да се стори тъп въпроса ми, ама нали двигателя го взимаш със скоростната му кутия? За какво преправяне става въпрос? Моля обяснете!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко може да се стори тъп въпроса ми, ама нали двигателя го взимаш със скоростната му кутия? За какво преправяне става въпрос? Моля обяснете!

Kakто се сещаш от 90 коньов двигател ще слагам почти 180 трябва да се спира някакси, трябва да се подсили окачване и т.н. :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата Zarrick предполагам пита за какво преправяне по скоростите става въпрос...тоест казваш, че си автомат, а после, че ще го взимаш със скорости :fun:.А както е подсилвано на двигателя за тези + 10/15 к.с знае ли се?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата Zarrick предполагам пита за какво преправяне по скоростите става въпрос...тоест казваш, че си автомат, а после, че ще го взимаш със скорости :fun:.А както е подсилвано на двигателя за тези + 10/15 к.с знае ли се?

В събота ще има яснота за всичко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...