Olmy 35 #1 Публикувано 14 Октомври, 2008 (Редактирано) Честито специално на войводата 'cls' Честит имен ден и на останалите именници Наздраве и да са Ви живи и здрави имената и най-вече Вие и да не забравите да почерпите ей, че днес не се кани П.С. И малко инфо относно днешният празник ТУК и ТУК Редактирано 14 Октомври, 2008 от Olmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #2 Отговорено 14 Октомври, 2008 Да ви е живо и здраво името! Специални поздрави на Петко от Елена! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #3 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито Петко, жив и здрав да си, както и на всички Петковци, честито и на сина ми член е на форума, кара хонда, но рядко пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 14 Октомври, 2008 Благодаря ви, приятели!Стоплихте ми хладния октомврийски ден Нека всички да сме живи и здрави!Поздрав и на всички съименници - гледайте да зачервите бузите днеска :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито на всички колеги да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MilenaZ #6 Отговорено 14 Октомври, 2008 Петко, да ти е живо и здраво името и от мен и другия Хонда фен Най-сърдечни пожелания! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #7 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито Петко!Много здраве,щастие и късмет от мен и брат ми. Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #8 Отговорено 14 Октомври, 2008 Благодаря ви,за пожеланията !Наздраве на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РВ3661СН 0 #9 Отговорено 14 Октомври, 2008 честито и по леко с алкохола че куките дебнат по надлезите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #10 Отговорено 15 Октомври, 2008 Честито на всички и най-вече на войводата.Аз пак последен дебаааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zvero 0 #11 Отговорено 15 Октомври, 2008 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #12 Отговорено 15 Октомври, 2008 Хич ме няма...Пак съм на патерици, ама от сърце!Честито Войводо! Честито и на всички именници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове