Jump to content
Guest slavianko

Относно форума

Recommended Posts

Guest slavianko

От доста време съм регистриран тук но рядко влизам. Поводът беше едно ограничение което бе наложено и потребители които нямат определен брой мнения нямат възможност да пишат в някой раздели. И аз карам марката хонда от доста врме но това ограничение го приех лично и сега рядко посещавам тоази форум и затова искам да задам и един въпросПонеже това е единственният форум в който почти всико е на английски а аз живея в БЪЛГАРИЯ и не го знам тоя език и малко ми е трудно да се оправям. Когато съм се регистрирал съм влизал в опциите на форума и сега при всяка излязла нова обява в раздел продава получавам имейл. Колко жалко защото аз нямам право да отговарям и да пиша там. Някой знае ли къде да вляза в опциите на форума за да оправя това и да не ми се пълни пощата всекидневно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдолу на форума, ама съвсем отдолу в ляво, има едно прозорче, в което пише English и има малка стрелкичка: натискаш, даваш Bulgarian и форума става на БГ, после си отиваш в опциите и се оправяш.п.с - вече имаш достатъчно мнения, за да пишеш там където не си можел преди, но участието във форума с търговска цел не се толерира, защото това не е пазар :hondarulez: !Поздрави!

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи колега първо доло в ляво има едно дето пише English даваш на него и под него има и на български , а относно имейлите който получаваш можеш да ги спреш като идех на опциите и дадеш "Email Settings" и след тва има едно "Enable 'Email Notification' by default?" под него има да си избираш и избираш "No Email Notification"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак пък толкова да те е засегнало...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак пък толкова да те е засегнало...

Освен хондата имам и БМВ Потребител съм в www.bmwpower-bg.net от 2003г и никога не съм използвал форума за комерсиялни цели. Но и никога не са ме игнорирали в началото като нов потребител както се случи тук. Не са проблем тези 50 мнения защото мога да ги направя за 2-3 дни и пак да си пускам обяви но не това е начина убеден съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички казват че не е това начина. Добре, предложете по-добър ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...