Jump to content
Naz

Проверяване на номер на двигател в КАТ

Recommended Posts

Колеги,

гледахме с един приятел вчера тази: Honda civic 1.3 и всичко точно, хареса ни, само ми направи впечатление, една цифра 9 на двигателя, както и приказките на продавача много усукани някак си бяха, той я "взел и я оправил, пребоядисвана е, била инвалидна ама било изтекло, ама с пълномощно я карал, та трябвало за договра да дойде инвалида". Ок, да речем, че това го разбирам но ми се доиска този номер на двигателя да го проверим в КАТ. Днес в КАТ обаче най-нагло казаха "Не може предварително, купи я и тогава ела на каналите и ще я проверим". :hondarulez: Колко малоумен отговор само.

Някой ако може да ми съдейства, моля, за днес или утре как да я проверя?

номер на двигател: 2310293

рег. номер: С 6859 ХМ

Мерси предварително.

Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко малоумен отговор само.

Kакво толкова се учудваш :hondarulez: Все пак сме в България.Нищо не би трябвало да те учудва.Няма начин да не може предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ogo

Коли има много... по-добре не се забърквай изобщо в такива мърляви истории

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти съм сигурен че в КАТ могат да ти направят справка по регистрационен номер или рама и/или номер на двигател дали колата не е крадена, дали не се издирва и тн. и то преди да я купиш. Мой приятел прави такова нещо миналата година преди да си купи колата, мисля че 50лв беше таксата. Другия вариант е да потърсиш приятел/познат полицай. Той ще знае къде да се обади и ще му свършат работа.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти съм сигурен че в КАТ могат да ти направят справка по регистрационен номер или рама и/или номер на двигател дали колата не е крадена, дали не се издирва и тн.

Мисля, че нагледно посочих какъв беше отговора днес сутринта в КАТ.

Другия вариант е да потърсиш приятел/познат полицай. Той ще знае къде да се обади и ще му свършат работа.

Нямам, иначе вече да сме свършили работа, разчитах на колего от форума с подобни познания или приятели. Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не може да помогне?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли лицензирани Прегледи да ти направят сверка за автентичност.Ако имате те издават служебна бележка за пред КАТПредполагам си наясно 4е това е поредната тъпа постановка с инвалидна кола

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли лицензирани Прегледи да ти направят сверка за автентичност.Ако имате те издават служебна бележка за пред КАТПредполагам си наясно 4е това е поредната тъпа постановка с инвалидна кола

Нямам идея, за първи път чувам за лицензирани прегледи. Къде и как да ги търся? А за постановката какво имаш предвид, че съм си нямал работа с инвалидни коли до сега.

Виж тук първо и после удари един шамар на старшината в КАТ

Определено мисля да ида пак. Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Animal

Да греда, не става работата. Мътна му е историята на тоя. Но все пак темата може да се продължи ако има някои полезно инфо по темата. Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам идея, за първи път чувам за лицензирани прегледи. Къде и как да ги търся? А за постановката какво имаш предвид, че съм си нямал работа с инвалидни коли до сега.

Виж тук първо и после удари един шамар на старшината в КАТ

Определено мисля да ида пак.
Ма обещай да му жулнеш шамара ;) Той направо си го е заслужил ;) Редактирано от i-vtec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Animal

Ма обещай да му жулнеш шамара ;) Той направо си го е заслужил ;)

Бате недей така , че мен попринцип малко ми трябва, а после ще спя 1 седмица по арестите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...