Jump to content
i-vtec

Полигон в София?!?

Recommended Posts

Някой може ли да каже има ли останал полигон в София? Трябва да обучавам жена си да паркира ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest activity

в к.в Орландовци има един , на който съм виждал доста такива който се учат. Преди време на това място е имало пазар някъв ако така ще се ориентираш и мисля ,че се намираше някъде тук. Цък

Редактирано от activity

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kokodaf

Пазара "Малашевци" - единственото място в София.А около София - Панчарево - комплекса на СБА на Самоковско шосе в дясно преди селото - 5лв. на час. :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пфу,бе то и в Божурище има полигон (даже имаше по едно време и гърбица),сравнително малък е,имаше си разчертания за успоредно и перпендикулярно паркиране, обаче имаме около 7-8 инструктора тука и мисля че са си го "купили" че даже и бариера с верига и катинар са сложили и все ми е мерак да го строша ма все се въздържам.Знам че отстрани има тревица през която няма проблем да се мине и да се влезне в полигона :thumbs1:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има полигон малко след караулката на околовръстното посока Панчарево, в дясно на пътя. За ориентир точно след тенис кортовете ( те са в ляво ) Доколкото знам е безплатен. Ходил съм там, даже има и полигон за мотоциклети :hondarulez: Удобно е за учене, има колчета, които се местят и може да се тренира успоредно паркиране/излизане :P

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има полигон малко след караулката на околовръстното посока Панчарево, в дясно на пътя. За ориентир точно след тенис кортовете ( те са в ляво ) Доколкото знам е безплатен. Ходил съм там, даже има и полигон за мотоциклети :whistle: Удобно е за учене, има колчета, които се местят и може да се тренира успоредно паркиране/излизане :lol:

Този вече не работи. Преди половин година близо го оградиха с мрежа. А беше много удобен. Плащаше се 2 лв. и жената може да върти цял ден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...