Jump to content
saaron

Търся електричар...?

Recommended Posts

Както писах по -горе ринговете на Ангелските очи не светят и един вид нямам габарит. Момчето от което купих колата ми каза ,че са изгорели диодите и трябва да се сменят ,даже можело и цвят да си избирам :lol:. Обаче незнае каде ,някой имал ли е такав проблем и каде го е решил ,и за колко парички ? :o

Редактирано от saaron

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгорели диоди? Трябва да са видели зор. Според мен проблема не би трябвало да е в тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...,някой имал ли е такав проблем и каде го е решил ,и за колко парички ? :confused:

Аз съм имал такъв проблем.Обаче сам си отворих фаровете и си смених диодите,смених и съпротивленията с малко по-големи.Освен това си сложих и защита за пръстените - една схемичка,която ограничава напрежението на 12 волта(защото напрежението при запален двигател стига към 13 волта).Диодите горят, защото и-бейските съпротивления са малки(мисля около 200 и нещо ома) и диодите си заминават(по-бързо отколкото трябва).Фара го отворих като нагрявах с пистолет за топъл въздух - бавно и полека се разлепя ислед това имаш достъп до пръстените.И да - можеш да си смениш диодите с какъвто цвят искаш :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега но мисля да ползвам майстор ,че като се знам какъв съм .......по добре да не барам :confused:

Редактирано от saaron

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...