saaron 36 #1 Публикувано 12 Октомври, 2008 (Редактирано) Както писах по -горе ринговете на Ангелските очи не светят и един вид нямам габарит. Момчето от което купих колата ми каза ,че са изгорели диодите и трябва да се сменят ,даже можело и цвят да си избирам . Обаче незнае каде ,някой имал ли е такав проблем и каде го е решил ,и за колко парички ? Редактирано 12 Октомври, 2008 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 12 Октомври, 2008 Изгорели диоди? Трябва да са видели зор. Според мен проблема не би трябвало да е в тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #3 Отговорено 12 Октомври, 2008 ...,някой имал ли е такав проблем и каде го е решил ,и за колко парички ? Аз съм имал такъв проблем.Обаче сам си отворих фаровете и си смених диодите,смених и съпротивленията с малко по-големи.Освен това си сложих и защита за пръстените - една схемичка,която ограничава напрежението на 12 волта(защото напрежението при запален двигател стига към 13 волта).Диодите горят, защото и-бейските съпротивления са малки(мисля около 200 и нещо ома) и диодите си заминават(по-бързо отколкото трябва).Фара го отворих като нагрявах с пистолет за топъл въздух - бавно и полека се разлепя ислед това имаш достъп до пръстените.И да - можеш да си смениш диодите с какъвто цвят искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #4 Отговорено 12 Октомври, 2008 (Редактирано) Мерси колега но мисля да ползвам майстор ,че като се знам какъв съм .......по добре да не барам Редактирано 12 Октомври, 2008 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове