Jump to content
Guest DevilPower

Oткъде гумички на клапани ?

Recommended Posts

Guest DevilPower

КОлеги знае ли някои откъде да си взема свесни гумички за клапаните ... купих едни били много добри те не изкараха и един ден .. кебабчийницата на пазара пушеше по малко от мойта хонда мерси предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest De Puta Madre

Сигурен ли си че е от там?Отнякъде подочух,че Хонда не гори масло през гумичките!Така,че се замисли дали не е от другаде туй пушлявене. ;)Моята пуши като я пусна на скорост и след малко подам газ,смених гумичките и продължи да гори маслото.Към 2-3л. на 10 000км.Та май съм за сегменти и квото дойде там отгоре. ;) Та като разбереш пиши да знаем и ние. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Колега главата сваля ли я при смяна на тия гумички?Попринцип не е добре да се разкопчават клапаните на двигател който е работил, защото се клапана се е напаснал по определн начин в главата и след като го закачиш пак малко или много го разместваш и от там вече не ляга на същото място и бла, бла, бла. Не е добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

защото се клапана се е напаснал по определн начин в главата и след като го закачиш пак малко или много го разместваш и от там вече не ляга на същото място и бла, бла, бла. Не е добре.

Ма нали за тва се препасват или нещо бъркам :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе ти можеш да смениш и гумичките без да сваляш главата ама тогава не може да ги претриеш...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

абе глупости или са скапани гумичките или сегментитетава пък каде га измисли че се разместват или се извадила някоя гумичкаили има масло в бензина :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Абе ти можеш да смениш и гумичките без да сваляш главата

Аз знам че става ама си е зор тая работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития