Guest TheDevilTwin #1 Публикувано 12 Юни, 2005 Честито на рожденниците - ADH-Honda и iVo_BMW Много безаварийни километри, здраве, хубави коли (и жени, разбира се ) и много успехи в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 12 Юни, 2005 честито и на двамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #3 Отговорено 12 Юни, 2005 Ч.Р.Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #4 Отговорено 12 Юни, 2005 Честито и на двамата.Много щастие и успех в живота ви.Приятно изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #5 Отговорено 12 Юни, 2005 Благодаря за пожеланията И да се похваля с какво ме изненадаха вкъщи: Ужас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #6 Отговорено 12 Юни, 2005 е след тези снимки си забравих словото ... все пак и пожелания само за хубави неща да ви се случват и от яко купон да не се отървете ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #7 Отговорено 12 Юни, 2005 Ч.Р.Д. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #8 Отговорено 12 Юни, 2005 (Редактирано) И аз благодаря за пожеланията. Редактирано 12 Юни, 2005 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #9 Отговорено 12 Юни, 2005 Честит Рожден Ден и от мен, и на двамата )Много хубава балада, АДХ, как вози Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest De Puta Madre #10 Отговорено 12 Юни, 2005 Честит Рожден Ден Много Безаварийни Километри и на двмата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #11 Отговорено 12 Юни, 2005 Да сте живи и здрави пичове Желая ви щастливи и красиви мигове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #12 Отговорено 12 Юни, 2005 Ч.Р.Д Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #13 Отговорено 12 Юни, 2005 ааааааа яка торта, айде жив и здрав и много щастие и касмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #14 Отговорено 13 Юни, 2005 малко с закъснение, но честито и от менеПожелавам Ви да се typeR-осате мнооого скоро !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #15 Отговорено 13 Юни, 2005 Много хубава балада, АДХ, как вози Мани мани Стъпва много мазно на стомаха Много зор ми даде докато я "разработих" из чревните кухини Ама и хванахме цаката Багажника вече замина, тунинговахме я и стана хечбек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #16 Отговорено 13 Юни, 2005 Честито (на патерица) ! Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest target #17 Отговорено 13 Юни, 2005 Ч Р Д на АДХ и ИВО ...... Да сте живи и здрави и щастливи. Сашко сложи снимки и на ТУНИНГОВАНАТА БАЛАДА или неможеш да ги качиш няма място в сървъра или вече няма и тортата . С пожелания за много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #18 Отговорено 13 Юни, 2005 Багажника вече замина, тунинговахме я и стана хечбек Добре сте я олекотили И аз не бих отказал да я "дооформя" тая колица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове