Jump to content
Guest koki

Крайно време беше

Recommended Posts

Guest koki

Може да се дължи на разлика в стратегиите , но все пак е факт-БАР Хонда е с полпозишън за Гран при на Канада :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Очаква ни наистина коренно различно състезание от миналите до сега през този сезон ;);) ...но да видим :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Очаква ни наистина коренно различно състезание от миналите до сега през този сезон ;);) ...но да видим :(

Прав беше... различно и много яко състезание

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Очаква ни наистина коренно различно състезание от миналите до сега през този сезон  :(  :( ...но да видим  :(

Прав беше... различно и много яко състезание
Да , ама не и за Хонда ;) как може се изсерат на собственото метено ( Бътън ) от първо място , така да го отрежат тея рендета , а след това се забие толкова нелепо в стената ;) Хонда за да направят нещо изобщо явно им трябва шофьоир който да повярва в колата , а не да се държи като лайно и някъв си алонсо да се подиграва с него както си иска :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Хъммммм пак емоций! Тino при цялото ми уважение май си забравил че Рено се оттеглиха когато бяха на върха. Не че имах нещо против Бътън да бие но ....не било и този път писано :(;);) Нищо следващия път!!!По въпроса за Алонсо явно си го може момчето карането щото и такъв спец като Шумахер му гледа задния спойлер! Неприятно но факт!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

По въпроса за Алонсо явно си го може момчето карането щото и такъв спец като Шумахер му гледа задния спойлер! Неприятно но факт!!!

Ето я поредната тема в която ще ми изпият мозъка да ме закачат за Шумахер, ама аз съм тъп и упорит и за това ще ти отговоря :fun: К'во може Алонсо? Гледах състезанието по iTV с Хронос и Магнум и те чуха всички включвания от team radio и са свидетели, че Алонсо първо си просеше Фисико да го пусне, пък после като стана първи изкара ... за малко като No1 :(:(;) Стената си беше негова :( Иначе, ако трябва да съм честен, Ферари са доста назад, но за това пък Норберт Хауг днес каза "Нека Рено си сложат по-топли дрехи, че идва "Леденото момче"!" ;) С две думи, няма да е никак скучно до края на сезона. Битката е между Алонсо и Райко, но и Монти е готов за голям маратон! Ако и късмета работи поне малко за другите, Тойота и Ферари също имат шансове!Другата неделя, пак вечерта, пак отатък океана, пак в Студ.Гард - или в Сърцата, или при Дунев - Вие избирате! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Хъммммм пак емоций! Тino при цялото ми уважение май си забравил че Рено се оттеглиха когато бяха на върха. Не че имах нещо против Бътън да бие но ....не било и този път писано :(;);) Нищо следващия път!!!По въпроса за Алонсо явно си го може момчето карането щото и такъв спец като Шумахер му гледа задния спойлер! Неприятно но факт!!!

ти този ов4ар, със шумахер не го сравняваи 4е ако ферари не бяха толкова усрани в момента , просто няма кои да го бие :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Където кажеш там ще го гледаме! Принципно съм фен на McLAREN та тоя развой от вчера ме устойва напълно!!! Ми уважавам всички пилоти но истината е че не си ли в голям отбор и най-големия да си......А сега да видя феномена Шумахер като не върви колата колко точно па той не е овчар??? Да видите миналия сезон като пушеше McLAREN-а почти всеко състезание какво ми беше :(;);):fun: По отношение на стените аз поне не знам пилот който да не е опитвал здравината им :( Ако греша поправете ме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev
;) Аиде и аз да се изкажа :( като оставим на страна факта че съм отявлвн ферарист и съм си подсигурил билети за 2 състезания тоя сезон, нещо не мога да се сетя що Монти почна да кара по бавно, и влезе втори в бокса след Кими че то е ясно че го прекараха да го мине. To и аз да съм и на мен няма да ми издържат нервите и ще мина на червено ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Бива щом казваш така е!!! Само да ти припомня колега че именно Ферари почнаха с тия номера и прецакаха Баричело зо сметко на Шуми!!! Или нещо не помня и бъркам??? Като идеш на състезанията щтракни моля те неколко снимки и ние да усетим каква е атмосферата там!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

АЗ гледах че излъгали много грозно и нагло с теглто на болида предното състезание.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Нямаш грижи за снимките брат, :P обаче вчера ходих на автосалона и познаи ? на щанда на нашата любима марка - един БАР от миналия сезон, обаче много слаба организация на щанда :balloon: ако има някои от форума да се чуства засегнат - така си беше, гледам облечени хората с едни ризки на БАР и им викам даите ми една да си купя а те за съм отидел в офиса дето бил нам куде си и да съм си купел и тва при цена 110 лв. За сравнение на БМВ на щанда имаше и шапки и тениски и какжо ли още не и си продаваха хората та така. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

... и съм си подсигурил билети за 2 състезания тоя сезон ...

дано единия билет не е бил за вчерашното ;)или поне да си носел достатъчно бутилки за замеряне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev
;) не е за в4ера споко, ама трябва да замерям маи представителя на Мишлен - Дьо Паске или нещто подобно :D ся кат немогат да правят гуми кво са виновни хората дето караха ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...