Jump to content

Recommended Posts

Здравеите колеги някои можели да ми каже за ХОНДА СИВИК АНГЛИЧАНКА от каква друга хонда стават страничните мигачи заштото искам да си ги сменя с бели и ако някои знае нека сподели заштото пробвах от 5 генерация и от 6 ама не стават или от друг модел БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите колеги някои можели да ми каже за ХОНДА СИВИК АНГЛИЧАНКА от каква друга хонда стават страничните мигачи на калниците заштото искам да си ги сменя с бели и ако някои знае нека сподели заштото пробвах от 5 генерация и от 6 ама не стават или от друг модел БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

колега не е нужно през час да си вдигаш темата, при положение чи си седи на 1ва страница. Щом никой не ти отговаря значи не знае....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега не е нужно през час да си вдигаш темата, при положение чи си седи на 1ва страница. Щом никой не ти отговаря значи не знае....

колега просто си дописах че става дума за калниците ОК..........................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никои ли не знае.................. :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чувал съм че от golf4 стават ама без да се провери.... а и да станат ще тлябва преправяне по захвата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никои ли не знае.................. :offtopic:

ровер бе колега,твойта кола е чист ровер-серий-200,400,600

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found