alf 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2008 Здравеите колеги някои можели да ми каже за ХОНДА СИВИК АНГЛИЧАНКА от каква друга хонда стават страничните мигачи заштото искам да си ги сменя с бели и ако някои знае нека сподели заштото пробвах от 5 генерация и от 6 ама не стават или от друг модел БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #2 Отговорено 8 Октомври, 2008 Здравеите колеги някои можели да ми каже за ХОНДА СИВИК АНГЛИЧАНКА от каква друга хонда стават страничните мигачи на калниците заштото искам да си ги сменя с бели и ако някои знае нека сподели заштото пробвах от 5 генерация и от 6 ама не стават или от друг модел БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #3 Отговорено 8 Октомври, 2008 колега не е нужно през час да си вдигаш темата, при положение чи си седи на 1ва страница. Щом никой не ти отговаря значи не знае.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #4 Отговорено 8 Октомври, 2008 колега не е нужно през час да си вдигаш темата, при положение чи си седи на 1ва страница. Щом никой не ти отговаря значи не знае....колега просто си дописах че става дума за калниците ОК.......................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #5 Отговорено 9 Октомври, 2008 Никои ли не знае.................. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 9 Октомври, 2008 чувал съм че от golf4 стават ама без да се провери.... а и да станат ще тлябва преправяне по захвата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #7 Отговорено 10 Октомври, 2008 Никои ли не знае.................. ровер бе колега,твойта кола е чист ровер-серий-200,400,600 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове