Jump to content
Guest street_fighter

Готови ли сте за писта Калояново

Recommended Posts

Guest street_fighter

Здрасти колеги!!! искам да попитам колко хора ще идват на откриването и евентуално да се чакаме непосредствено преди пистата и заедно натам(просто предлагам)знам че има време до тогава и да сме живи и здрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Здрасти колеги!!! искам да попитам колко хора ще идват на откриването и евентуално да се чакаме непосредствено преди пистата и заедно натам(просто предлагам)знам че има време до тогава и да сме живи и здрави

За непросветените нещо повече да кажеш :) каде се намира тая писта :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

абе и аз щях да питам, но ми звучи като столичен квартал :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

В околностите на Пловдив в село Калояново,се строи близка до професионалните писти,която ще е включена като трасе от пистовия шампионат на затворен маршрут още тая година,миналата седмица е имало състезатели с колите си които са карали там за удоволствие и да пробват пистата.Незнам само дали ще е достъпна за туристически автомобили или само от специално подготвените ще може да се ползва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Е дано най-накрая да има писта, на който в определени дни да можеш да си платиш и да покараши/или някой да почне да организира и аматьорски състезания :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Е дано най-накрая да има писта, на който в определени дни да можеш да си платиш и да покараши/или някой да почне да организира и аматьорски състезания :)

Да би било добре да има каде да стават тези хубости само дано да не е с бетон като на божура :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vinnie

sas sigurnost li ste e tova na kaloianovo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

sas sigurnost li ste e tova na kaloianovo

да за със сигурност ще има шоу много и до колкото разбрах пистата се прави с цел подобна на божурище но много по добра организация и няма да има писта само за драг но мисля че и за дрифт.елате на 19 ти и ще видите,а рали пилотите са наети за атракция на откриването.калояново се намира на около 25 км максимум от пловдив демек 10 мин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Кажи няква информация повече , с Гълъб ще се сабирате ли да ходите???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

Zdr na wsi4ki novak sym wyw foruma no imam edno predlogenie!!! Ami da wzemem da se raberem nqkoi hubav den da se wdignem i da otidem na kup i da pokarame ako ima "open days"!!! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Кажи няква информация повече , с Гълъб ще се сабирате ли да ходите???
да със гълъб със сигурност ще ходим но за съжаление аз няма да съм с хонда иначе ще тръгнем заедно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...