Jump to content
momchil1

Honda Civic 1.7cdti

Recommended Posts

Здравей те!Спрял съм се на модел Honda Civic 1.7CDTi 2003, от час търся нещо във форума, но така и ненамирам. Бих се радвал ако някой ми каже по вече за модела, неговите "+" и "-". каква е цената за смяна на консумативите и изобщо скъпа ли е подръжката на дизеловия модел.Предварително благодаря и извинявай те ако вече има такава тема!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей те!Спрял съм се на модел Honda Civic 1.7CDTi 2003, от час търся нещо във форума, но така и ненамирам. Бих се радвал ако някой ми каже по вече за модела, неговите "+" и "-". каква е цената за смяна на консумативите и изобщо скъпа ли е подръжката на дизеловия модел.Предварително благодаря и извинявай те ако вече има такава тема!

Колата е много добра!Стабилна е на пътя,доста върви,разхода е супер/около 5 извън града и то сериозно каране/.Купето е много просторно. Скоростния лост е на таблото но да ти кажа бързо се свиква.Здрава кола е /вече 2 год. я карам и още нищо не съм правил по нея/За 300 лева си сменяш маслата и филтрите.Ми това е общо взето.За минуси не се сещам :) Успех в покупката!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е много добра!Стабилна е на пътя,доста върви,разхода е супер/около 5 извън града и то сериозно каране/.Купето е много просторно. Скоростния лост е на таблото но да ти кажа бързо се свиква.Здрава кола е /вече 2 год. я карам и още нищо не съм правил по нея/За 300 лева си сменяш маслата и филтрите.Ми това е общо взето.За минуси не се сещам :) Успех в покупката!
Много благодаря за отговора, мисля че вече реших напълно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой друг ще изкажели мнение? Надявам се на още малко инфо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...