chicho 8 #1 Публикувано 6 Октомври, 2008 здравейте колеги,имам д16а8 с газ,но не газ. инджекцион,и ми светка лампата за чек,това заради газта ли е,че ламдата намира грешка или за друго е?? имали някаква опасност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xNETZx #2 Отговорено 6 Октомври, 2008 нормално е да свети като си на газ тъй като ецуто е объркано и за това свети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #3 Отговорено 6 Октомври, 2008 Виж коя грешка ти дава ,вместо да гадаеш от какво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chicho #4 Отговорено 6 Октомври, 2008 Виж коя грешка ти дава ,вместо да гадаеш от какво е че как да разбера,и аз мисля че е от газта,на повечето коли е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kiro #5 Отговорено 6 Октомври, 2008 Най-добре е наистина да посетиш сервиз за да разбереш каква грешка/и отчита компютъра ти. Не е задължително да е заради ГАЗ-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #6 Отговорено 6 Октомври, 2008 Във форума има информация как да провериш грешките потърси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #7 Отговорено 6 Октомври, 2008 (Редактирано) аз едно време карах едно джипче на газ и като е на газ светеше чека на бензин не , закарах я в един сервиз за газ и срещо 50 кинта решиха проблема със сондата Редактирано 6 Октомври, 2008 от dimy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 6 Октомври, 2008 (Редактирано) Не е от газта, майсторите, които са монтирали АГУ -то, не са сложили това : П.П. Извинявам се за кофти снимката... Редактирано 6 Октомври, 2008 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #9 Отговорено 6 Октомври, 2008 ами колего,доколкото се сещам,имам тази джаджа,тя е за всеки цилиндър да дава някъв сигнал,също така има и датчик да лъже сондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #10 Отговорено 6 Октомври, 2008 Моята уредба е същата, чек лампата не е светвала до сега / при работещ двигател /.Да ги имаш и да са свързани правилно са две различни неща... Нали, колего... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #11 Отговорено 6 Октомври, 2008 така е колега,няма спорp.s.сори за грешката "колего",дано не ти се е окачило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове