Guest radio_manbg #1 Публикувано 8 Юни, 2005 Znachi Izviniavam se 4e pisha na LATINICA no niamam kirilica.Kolegi pozdravi ot USA ...Otdavna ne biah vlizal i gledam 4e sam izpusnal dosta i nai me e jad 4e ne moga da vidia snimkite zashtoto ot tuk ne se otvariat ....Vpro4em za dvete sedmici deto sam tuk se Vliubih ama mnogooooo losho - HONDA ACCORD COUPE e hora niama takava gracia..... napravo padam a vidiah i edna taka s 19' nikel djanti nekvi razduvki nekvi bixenon-i a za vutre ne mojah da vidia ....Abe kazvam vi 4e kato se vurna septemvri shte imam okolo 1000 snimki i shte gi post-na vednaga zashtoto tuk prosto ima ne4oveshki izpulnenia .Abe kolegi sram me e da si priznaia no v dosta otnoshenia tuk sa na svetlinni godini po napred ....Primerno : Peshehodeca v Bulgaria e "Target" demek Cel dokato tuk peshehodeca se polzva edva li ne s zvanieto "SVETAIA SVETIH" i tova e nai-malkoto neshto....abe prosto mi stava tupo 4e teia tupi ama kazvam vi naistina tupi sazdania ima takuv jivot..... AMA KOI KAK SI GO NAPRAVI!!!Takaaaa vpro4em ako niakoi vi kaje 4e ima po gotini jeni ot Bulgarkite mu kupete edna raketa i go prashtaite na lunata....Oshte purvia den kogato doidehme biahme da se razhodim v atlantik city i purvite krasivi (i edinstvenite za denia) momi4eto biaha Bulgarki . Vpro4em kade i da sa sa i nai gordelivite zashtoto tezi dve4kite kato gi zagovorihme na bulgarski edva li ne ni poglednaha taka vse edno sme gi napsuvali , vij ti obidiha ni se 4e im govorim na rodnia ezik....Tupoto e 4e to4no takiva "KRASAVICI" v sofia samo kato mi vidiat HONDATA se opitvat da vlezat vutre prez zatvorenia prozorec ... HEHE....Ta shte ima snimki....Vpro4em edna molba kam niakoi ot vas : Ako moje da prehvurli niakoi ot snimkite ot undola na sait dostupen i ot tuk 4e mi e mnogo skomina 4e izpusnah.... grrrr a i ako niakoi moje da hvurli snimkite na moita koli4ka na sushtia tozi sait che tuk se zapoznah s nekvi maniaci i im obeshtah da im ia pokaja.... p.s. ako s 4udite v koia tema sa snimkite na moita koli4ka shte gi namerite v temata ot bojurishte tam sam gi post-nal.....\AIDE UMNATA I GORE GLAVATA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 8 Юни, 2005 сори, не мога да ти помогна - малко съм скаран с компа, но ти желая да си изкараш готино там, не обръщай внимание на тъпите гъски, които си мислят че се на луната и да се върнеш жив и здрав при нас :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #3 Отговорено 9 Юни, 2005 споделям за купето Като ги взема днес на диск ще гледам да качвам по малко на общия e-mail: hondabg@abv.bg pass: thebest Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 9 Юни, 2005 Vpro4em kade i da sa sa i nai gordelivite zashtoto tezi dve4kite kato gi zagovorihme na bulgarski edva li ne ni poglednaha taka vse edno sme gi napsuvali , vij ti obidiha ni se 4e im govorim na rodnia ezik.... Тези двете са забравили от одавна от къде идват и може би ги е срам да кажат, че са българи. Не съм голям националист и не мисля, че трябва да се гордеем, че сме последна дупка на кавала и ни гледат като аборигени, които от години ги управляват крадци и мушеници. Ама все пак никой, никога не трябва да забравя от къде идва и на къде отива. Както и да е Приятно искарване в USA или може би трябва да кажа, лека и доходна, незнам!?Успех, не се притеснявай, клуба няма да избяга А относно снимките.........аз освен в дата.бг, другаде нямам рег. и не качвам, пък за външни сайтове и незнам къде. Виждал съм, че по yahoo качват. Може би някой по-запознат ще помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 9 Юни, 2005 Пази боже, сляпо да прогледа! /Алеко Константинов/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #6 Отговорено 9 Юни, 2005 И аз съм чувал за подобна реакция от страна на българи в чужбина (за Франция ми бяха разправяли). Но това е, защото си мислят, че ще им искаш нещо. И все пак много се отклонихме от темата. Все едно сме "stupid bitches fanclub", а не "Honda Fanclub" Пожелавам на колегата доходен гурбет и да не пропуска шанса да си напазари подаръчета за Хондата си . В Щатите би трябвало поне да са в неограничени количества на ниски цени , а не като тука - в ниски количества на неограничени цени ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #7 Отговорено 9 Юни, 2005 Здрасти на всички, и аз съм тук (сащ) на топа. И гледам да побачкам колкото мога, че да изкарам достатъчно за лилейното зверче. Ще имам нужда от вашето съдействие като се прибера, за избора на свестно сивиче! Иначе колегата е прав, че има такива (главно жени, не ме питайте защо - това не го знам), който наистина нещо ги е срам откъде идват. Иначе за другото нещо несъм много съгласен. Не че нашите не са най-красивите, но и тука има яки (не са много, разбира се), но като се има предвид, че несъм голям фен на блондинките - тука има такива, че си ми скриха шапката. Натурално руси, ама много руси и едни сини очи вадят, едно такова дълбоко синьо - не е истина. Друг вид красиво е, не е като нашенското, но бива. Отделен е въпроса, че колкото и да фина една американка никога няма малко кръсче - най-много да е права отгоре до долу!? Иначе по въпроса с ходетата, от 5-те ген тука почти няма хечбеци. Видял съм 2 досега, а е фул с купета и след тях със седани! Чак взех да свиквам, че най-популярния сивик е купе! ;-) А моделите са голяма каша тука, но за тях ще пиша по-късно, че сега нямам много време. За снимчиците, малко кофти, че неможем да го гледаме от тука, ако може ги качвайте в бол.бг, че мисля от там са достъпни, ако не - здраве - ще ги гледаме, като се приберем. Ами поздрави на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #8 Отговорено 9 Юни, 2005 (Редактирано) Абе в америка си е рай за нас автомобилните ентусиасти. А пък по въпроса за жените най-добре си е да са родни. Редактирано 9 Юни, 2005 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #9 Отговорено 10 Юни, 2005 А пък по въпроса за жените най-добре си е да са родни. хехехехехехеабе нашенки..........?! Аз и от тази комбинация не мога да се оплача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #10 Отговорено 10 Юни, 2005 А пък по въпроса за жените най-добре си е да са родни. хехехехехехеабе нашенки..........?! Аз и от тази комбинация не мога да се оплача не можете се разберете с тази ... ти със предно тя със задно ... предаване! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #11 Отговорено 10 Юни, 2005 (Редактирано) еех, момци, пазарът си е пазар ! тук в България красивите жени не са рядкост, затова и цената им не е толкова висока ( да ме извинят дамите за малко циничното изказване-то е само за пример) . Докато в САЩ една красива жена е все едно С 2000 в България- просто там те се ценят много по високо понеже има търсене а няма предлагане:-) КОлкото до колите...еех, аз от Мюнхен като се прибрах, ми с стори че съм попаднал в някое циганско гето... Редактирано 10 Юни, 2005 от Stass Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове