Jump to content
Guest B E X 3 M

Бояна?!

Recommended Posts

Guest B E X 3 M

Извинявам се ако темата не е за тук.Но ми е интересно кога се събират колите на ОМВ Бояна за уличните гонки.Ходят ли там Хондички???Като голям почитател на гонките дали мога там да намеря някой с моя калибър да си почешам крастата че ме е досърбяло много да се състезавам с мойте скромни 90 кончета, или има само батковци с коли над 150 -200 коня.Моля някой да ми разясни.мерси много предварително :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се ако темата не е за тук.Но ми е интересно кога се събират колите на ОМВ Бояна за уличните гонки.Ходят ли там Хондички???Като голям почитател на гонките дали мога там да намеря някой с моя калибър да си почешам крастата че ме е досърбяло много да се състезавам с мойте скромни 90 кончета, или има само батковци с коли над 150 -200 коня.Моля някой да ми разясни.мерси много предварително ;)

"Колеги да се похваля и от днес на бояна , и 320и с headers и чип до 7к оборота под ножа на едновалковия в-тек Тази марка мисля че не си заслужава парите 2000 кубика 190 НМ 150 коня 6 цилиндъра " Почти всяка неделя вечер има коли горе . Редактирано от rocnogap

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да определено малко хондички ходят там повечето са опели и голфове, по принцип редовните хонди сме мойта и на Грина много рядко се мяркат други :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

...аве Зеле гледам искаш да си направиш нужните коментари за да пуснеш нещо за продан,ама тук се стараем да не обиждаме другите марки коли пък били и то Голфове ...може ама по заобиколен начин :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rulemaker

Ха ха, пусни си направо обявата за продажба в друг раздел пък модераторите може да ти я преместят в КУПУВА/ПРОДАВАИзвинявам се за :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха ха, пусни си направо обявата за продажба в друг раздел пък модераторите може да ти я преместят в КУПУВА/ПРОДАВАИзвинявам се за :cool:

Да точно това е начина, как не се бях сетил! Да наспамим форума във всички секции с обяви и модераторите да чистят после и да местят :)Хахаха, сори за отклонението, ама той колегата е доста луд, има поне 3 поста само с емотикони :D, поне да бяха в тон с проблемите по съответните теми ;) Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BEX3M, хайде да ходим заедно, и аз всеки път се чудя с кой да отида :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз горе с хонди знам дилян с вти-ката и гринуотъраима и 1 синя хеч дето редовно е горе но с пича така и не сме се запознали личноиначе предимно опели и гоуфове некое друго бмви се събират от към 9 часа а гонките стават след 10-11 ако идеш в 11 няма да сбъркаш а ако си фен на моторите тия по цял ден са там и са готови да те изслушат мене даже май вече ме мислят за досадникБексем а ти ако не се лъжа паркираш пред 415 блок .......аз съм 1 черна хеч с бели джанти може да си ме мяркал из квартала

Редактирано от Dangler

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи само 1 хонда мернах на бояна и се отказах да се заседявам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях вчера вечерта.Миналата седмица също минах така че може да се засечем някой път.Та колега вчера ако си видял червена 5та хеч сигурно съм бил аз.

Редактирано от dantes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми аз минах към 11 със черна 6та хеч с много яки тунинг надписи по предния капакподканящи ме да си закарам колата на автомивка :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dangler късничко си минал :) тогава не бяха ли вече ушатите там???аз съм всяка седмица там и наистина хондички почти не се мяркат..от тази седмица съм с хонда и петък вечер я качих за пръв път..имаше само едно купе - бордо освен моето - зелено ;) но си тръгнах раничко защото беше скукаа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eй колегите, аз тази вечер може да мина към OMV-то :) Айде още някоя друга HONDA горе ;) Та ако някой реши да се качва , аз съм с черен CIVIC 6-та с лепенки на клуба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...