Guest pavca #1 Публикувано 8 Юни, 2005 Някой знае ли какво може да се направи за обогатяване на сместа или нещо друго?Максималната скорост,която съм стигал,е 180км/ч.Колкото и да я мъча за повече-не може,а не е достигнала максимални обороти.Нормално ли е това?Някой ако е правил нещо на такъв модел-нека да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 8 Юни, 2005 незнам с какъв двигател си и дали имаш ламбда, но ако сместа ти е ОК, и да я обогатяваш, ефект няма да има. Ако толкова ти се занимава, пробвай от делкото да си пипнеш предверението. със 2-3 теста, ще установиш каква е най-добрата настройка за макс скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pavca #3 Отговорено 8 Юни, 2005 Откачал съм си МАР сензора и колата почти угасва,много се обогатява сместа.Като я поддържам да не угасне двигателя вдига обороти много бързо.Но не мога да я карам така.Щом тръгна нещо става и си регулира сместа.На ниските обороти става пак мудна.Пробвал съм с делкото,но не става по-добре.Засичал съм я 0-100км/ч-8,9сек.Мисля,че не е лошо,но до 3000об./мин. ми се струва много мудна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #4 Отговорено 8 Юни, 2005 С къф мотор е?Колата върви по-добре с бедна смес ама почва детонира... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pavca #5 Отговорено 9 Юни, 2005 Двигателя е EW3.Някой ако знае какво може да се направи на такъв мотор-да пише. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest magelan #6 Отговорено 9 Юни, 2005 Двигателя е EW3.Някой ако знае какво може да се направи на такъв мотор-да пише. Да те пратя при един фен на CRX. Ще я погледне на стенда и ще я оправи ако не е нещо за смяна. Ако е до настройки ще го направи веднага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове