boba7a 0 #1 Публикувано 5 Октомври, 2008 пичове някой има ли идея дали задната седалка на сивик 5г хеч бек ще пасне на сивик купе същата генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #2 Отговорено 5 Октомври, 2008 никой ли не е пробвал..спешно ми е някой доброволец от софия с 5г хеч да тестваме ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 5 Октомври, 2008 Мисля си, че закопчалката на падащите облегалки няма да съвпадне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #4 Отговорено 5 Октомври, 2008 дали ? тряя да тествам ама никой колега не иска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #5 Отговорено 6 Октомври, 2008 На купето седалката е една и пада цялата като се откопчава в средата, а на хеча е от две части и закопчалките им се намират в двата края.Мисля си, ча не стават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #6 Отговорено 6 Октомври, 2008 окей да оставим закопчалките като размери дали са същите аз закопчалките мога да си ги преместя ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lider-a 0 #7 Отговорено 9 Октомври, 2008 Ne stava Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове