pitbuls 21 #1 Публикувано 3 Октомври, 2008 някои колега дали е правил следната интервенция,да се махне средното гарне и колата да остане само с краиното.и има ли някав положителен ефект,освен че вдига пове4е врява,или колата варви послабо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 3 Октомври, 2008 Има положителен ефект - олекотяваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #3 Отговорено 4 Октомври, 2008 И главата ще ти гръмне от звука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Fido Dido #4 Отговорено 4 Октомври, 2008 Средното гърне ти е проходно. Има една права, перфорирана тръба, която леко забавя газовете и предотвратява звънтенето по тръбите. Главния обезшумител е задното гърне. Ако махнеш средното и сложиш тръба, ефекта няма да е почти никакъв, само ще съкратиш живота на задното гърне, отделно ще се появи неприятно звънтене до 3500об.Ако искаш звук, махни задното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 4 Октомври, 2008 (Редактирано) Е не го махай, а го смени де п.с - той колегата май не търси звук, а нещо друга, аз май така разбрах... Редактирано 4 Октомври, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavianko 1 #6 Отговорено 4 Октомври, 2008 Аз на МБВ-то съм само с крайно гърне и без катализатор дори. Не усетих никаква разлика в шумът от преди да го махна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #7 Отговорено 4 Октомври, 2008 в училище сме учили ,че средното гарне е за охлаждане на газовете а задното е заглушител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 4 Октомври, 2008 целта е да не се вло6и динамиката на колата,ина4е задното ми гарне е нераждавеика,така 4е сигурно 6те надживее колата.зна4и да го махам средното и да не се притеснявам 4е 6те вло6и характеристиките на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #9 Отговорено 5 Октомври, 2008 За влошаване - едва ли, но защо искаш да го махаш? Изгоряло ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavianko 1 #10 Отговорено 5 Октомври, 2008 За влошаване - едва ли, но защо искаш да го махаш? Изгоряло ли е?Е и да не е изгоряло за кво да му тежи само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове