pitbuls 21 #1 Публикувано 2 Октомври, 2008 помпата работи добре,качва гориво,на све6тите има хубава искра,а от ауспуха като вартя мири6е на суров бензин,значи инжекторите отварят,но не се пали и го издухва отзад.дали се е одавила от целодневно вартене сас слаб акумулатор или кво друго може да е.някои има ли идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #2 Отговорено 2 Октомври, 2008 Как си проверил искрата на свещите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #3 Отговорено 2 Октомври, 2008 главното реле провери ли...!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest teror1sta #4 Отговорено 2 Октомври, 2008 всичко щом е 6 е възможно да е превъртяла ремъка (дано не съм прав). hondajapan дано е прав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pitbuls #5 Отговорено 2 Октомври, 2008 за искрата вади6 единия кабел от све6та,му6ка6 му една отверка,и я допира6 до не6то метално а другия варти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #6 Отговорено 3 Октомври, 2008 Не знам кой те е светнал така да си проверяваш наличието на искра...ама явно е вътре в нещата.Послушай колегата,виж си главното реле.На рекса е най-вляво под таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 3 Октомври, 2008 какво главно реле като отзад смърди на бензин?!?!?!pitbuls, мисля че сега е момента да ни кажеш от кога не пали и какво точно се е случвало преди този момент Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pitbuls #8 Отговорено 3 Октомври, 2008 проблема се ре6и по наи безболезнения начин,нов акумулатор,4е стария се окза скапан,извадихме све6тите,по4истихме ги и колата сега си пали от раз.оказа се одавена.не е имала проблем досега,не е карана нормално от 6-7 месеца.са6тия проблем го имахме скоро на един сивик и се оправи по са6тия начин.не знам само за6то акумулатор които не може да запали хондите варти без проблем други коли,сложихме го на карбураторна алфа и ве4е 10 дни няма проблеми,вра6таме го на сивика,не пали и колата се дави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове